yıldız kaplan, yeni single, şarkısı, şarkıları, aşk dili, albumu haberleri burada arkadaşlar.

Yıldız Kaplan'ın yeni single'sın de Gulşen imzalı şarkılar ve haberlerini sunuyoruz sizlere Melek'ler.
Yıldız Kaplan, uzun suren sessizliğin ardından “Aşk Dili” single’ıyla muzik dunyasına dondu. Gulşen imzalı “Haberin Yok”la cıkış yapan Kaplan, hem muzik calışmalarını hem de eşi Celal Kopuz, kızı Işıl ve oğlu Akif’le kurduğu huzurlu hayatını Kelebek’e anlattı.
Doğum ve evlilik size yaramış gibi...
- Bunu herkes soyluyor aslında... Hani donum noktaları vardır ya insan hayatında 20, 30, 40 yaş gibi... Ben de tam 40 yaşındayım. Belki biraz da onun etkisi vardır.
Barbie bebek gibi cıkmışsınız fotoğraflarda...
- Teşekkur ederim. Fazla fotoşop olsun istemedim ozellikle. Burada gerceğini gordun işte.. Biz Selanik gocmeniyiz, genlerimiz iyi. Anneannemde bile kırışıklık azdır.
Ufak tefek dokunuşlar yok mu?
- Var tabii... Ama cok ufak. Dudağımı, elmacık kemiklerimi şişirtmiyorum, minik cilt bakımları yetiyor. 38’imde hamileydim, 39’uma kadar hicbir şey yaptırmadım.
ŞARKIYI COK SEVDİM ALBUMU BEKLEYEMEDİM
En son uc yıl once bir album cıkarmıştınız. Adı da “Motive”ydi yanlış hatırlamıyorsam... Peki herkes album beklerken neden ara sıcak olarak single cıkarmayı tercih ettiniz?
- Albume girmiştik aslında ama beklemeye dayanamadım. Bir albumun hazırlanması, sunulması en az beş ayınızı alıyor. Bu bir hatırlatma oldu. “Haberin Yok” cok guzel bir şarkıydı, biz de hemen cıkaralım, beklemeyelim dedik.
Gulşen’den şarkıyı almanızın komik de bir hikayesi varmış...
- Siz de mi duydunuz? Evet, Gulşen’den şarkı istedim, “tamam” dedi. Bir iki ay gecti, ses seda yok. Devamlı uretiyor ama icine sinmiyormuş. ılk dortluğunu gonderdi, cok hoştu. Ama ondan sonra bir konu hakkında tartışmamız, daha doğrusu benim ona bir sitemim oldu. Aradan iki gun gecti, sabah saatlerinde telefon acıp “Kırılmadın değil mi?” dedim. “Hayır, olur mu oyle şey” diye yanıt verdi. Sonra gece 23.30 gibi bir mesaj... “Merak ettim, hangi yuzle ozur dileyip af diliyorsun” yazmış. şaşırdım, kadının aklı iki gun sonra mı başına geldi diye duşundum. Sonra devamını da okuyunca şarkının ikinci kıtasını yazdığını anladım ama o arada epey soğuk ter doktum. Yureğime indirdi yani...
BENİM MAYMUNA BENZER BİR YANIM VAR MI!
Normalde spor giyindiğinizi biliyorum ama klip ve album kapağı icin son derece ciddi kıyafetler secmişsiniz.
- Evet, ben eşofman ve penye severim. Bu senenin tum kıyafetleri ise fırfırlı, yuksek bel... Eşime “şu kadar para verelim, bunlarla sabahtan akşama kadar dolaş deseler dolaşmam” dedim. Bir hafta sonra klip ve gorseller icin ben uste para verdim! Eskiden hic sevmezdim ama giyince kendime o kadar yakıştırdım ki gardırobumu da onlarla doldurdum.
HÂl size “seksi şempanze” diyenler oluyor mu?
- O “Tatlı Kacıklar” dizisinde bir roldu ve gecti. Artık o tabirin kullanılmasını istemiyorum. Dizi hatırlanmıyorken hÂl o rolun hatırlanması guzel ama benim bir adım var. Ayrıca maymuna benzer bir yanım var mı! Artık bir ailem, iki cocuğum var, nereye kadar gidecek bu?
KENDİME GUVENSEM UC COCUK DAHA YAPARIM
Gozlerden uzak kaldığınız son uc sene icinde neler yaptınız?
- Her şeye ara verdim, kendimi dinlemem gereken bir doneme girdim. Oyle guzel kabuğuma cekildim ki... Oğlum Akif’ten bana kalan zamanda Almanca’mın yanına ıngilizce dersi aldım. Eylulde Akif uc yaşına basıp okula başlayınca, ıngilizce devam ederken bir yandan da ıspanyolca dersi alacağım. Bu arada ıngilizce hocam sayesinde klasik muzik dinlemeye başladım.
Eşinizi kıskanır mısınız?
- Benim eşimi kaybetme korkum hic olmadı. Her zaman kendime guvenen bir kadın oldum.
16 yaşında anne olmuşsunuz, ikinci cocuk 39’unuzda geldi. Biraz zor olmadı mı sizin icin?
- Hayır... Annem hep “Akıllı insan cocuk yapmaz” der ama ben onlara yeterince vakit ayırabileceğimi bilsem, bu konuda kendime guvensem iki uc tane daha yaparım.
EŞİM OLMASA PEK COK HATA YAPARDIM
Sizin evde nasıl bir hiyerarşi var? Mesela eve gec kalsanız defalarca aranır mısınız? Evde son karar kime aittir?
- Celal bu konuda cok anlayışlıdır. Cok sessiz sakin, dingin biridir. Bense daha heyecanlı, daha neşeliyim. Sadece cok gec kaldığım zaman “nerdesin, kacta geleceksin” diye arar, o kadar. Defalarca aramak, tavır yapmak yoktur. Belki de oyle biri olmadığı icin bu kadar mutluyuz. Kararları da birlikte alırız. Eşimin duşuncelerine cok onem veririm, cunku o hata yapmaz. Acıkcası o olmasa ben pek cok hata yapabilirdim.
EVLENİNCE KAVGALAR DA SON BULDU
Yedi senelik birliktelikten sonra evlendiniz. Evlilik aşkı olduruyor muymuş gercekten?
- şunun şurasında 10 senedir birlikteyiz, uc yıldır evliyiz. Yedi yılda 70-80 kez ayrılmışızdır. Nikahta keramet vardır derler ya, aynen oyle, artık her şey sut liman... Dizilerimizi izliyoruz, hafta sonları akrabalarımızı ziyaret ediyoruz. Bircok zorluğu aştık.