acun, haberleri, hakkında, acun tatile gitti, nereye gitmiş, kiminle gitmiş , haberleri burada

Acun & Şeyma Miami'de oh valla biz calışıyoruz onlar tatil keyfi yapıyorlar...

Şaka bir yana ben bu adamı ne yaparsa yapsın seviyorum harika bir insan. ozel hayatı sonucta beni ilgilendirmez insan olarak kastediyorum..

Acun Ilıcalı ile aşk yaşadığı iddia edilen Şeyma Subaşı, 3 gundur tatil cenneti Miami'nin tadını cıkartıyor.

Unlu yapımcı Acun Ilıcalı ve sevgilisi olduğu one surulen Şeyma Subaşı’nın iki hafta once ayrıldıkları haberleri magazin basınında yer almıştı. Hatta Subaşı’nın Efe isimli bir erkekle birlikte olduğu dedikoduları cıkmış ancak bunlar Acun Ilıcalı’nın internet sitesi tarafından hemen yalanlanmıştı.
Ilıcalı’nın evliliğini kurtarmak istediği ve eşi Zeynep Ilıcalı’ya donmek icin tum imkanlarını seferber ettiği konuşuluyordu.
Tum bu gelişmeler yaşanırken Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı’nın 3 gundur ABD’nin tatil cennetti Miami’de oldukları oğrenildi.
Ilıcalı ve Subaşı’nın, Miami’nin en gozde caddelerinden, ceşit ceşit restoran ve alışveriş merkezlerinin bulunduğu Lincoln Road’ta birlikte vakit gecirdikleri iddia ediliyor.
Magazin cevrelerinde, tatil icin Miami’de bulunan bir grup Turk’un ikiliyi hayli samimi gordukleri konuşuluyor