"Ayna ayna! Soyle bana... Benim doğrularımdan daha guzel doğru var mı dunyada?" diyen krallara, kralicelere korkusuz bir aynadır Sibel Uresin... Kırmadan dinleyebilirseniz, nice doğrularla tanıştırır sizi... Ve bu doğrulara, karşısındaki nice kadının cığlığını dinleyerek ulaşmıştır... Ben şahidim…”
Avukat Bulent DEMİR
Tek eşlilik surdurup de sıkıntı icinde yaşayan, depresyondan bir turlu cıkamayan mutsuz kadınların sayısı azımsanmayacak kadar coktur. Gunumuzdeki boşanma oranlarından da bu oldukca net anlaşılmaktadır. Tek eşliliği, eşittir mutluluk olarak anlamak ne kadar sağlıksız bir durumsa, buna alternatif olarak da, cok eşliliği de ilk kadın icin mutsuzluk olarak gormek de bir o kadar yanlıştır. Hayat bizim butun acılarımıza, diğerlerinin de mutluluklarına rağmen inadına devam ediyor. Acılarımızı mutluluğa donuşturmeyi oğrenmek adına ki ben bunu krizi fırsata cevirmek diye adlandırıyorum, işte bunu başardığımızda her şeye rağmen devam eden bu hayatta yerimizi mutlu bir insan olarak almayı başarabiliriz.
Yayın Tarihi: 05.03.2012
ISBN: 9786054503261
Yayınevi: Alımga
Sayfa Sayısı: 104
Aranabilir PDF +1.14 MB
Yandex
Mediafire