[CENTER]

Avilalı Azize Teresa 1515?te doğdu, 1582?de oldu. İspanya?da yaşadı. Kendisine vecd halleri yaşatan mistik yetenekleriyle un salmıştı. Bu deneyimlerini anlattığı yazıları, Tanrıyı Azize Teresa?nın sevgilisi olarak resmetmektedir. Avilalı Azize Teresa şoyle yazmıştır: ?Tanrıyla ruhum arasındaki diyalog oylesine tatlı ki; yalan soylediğimi duşunenlere de aynısını yaşatması icin Tanrıya yalvarıyorum.?

Ananda Moi Ma Hindistan?ın tanınmış azizelerindendi. O da ilahi sarhoşluğuyla un salmıştı. Gunlerce yemeden, uyumadan dayanır; Tanrıyla goruştuğu zamanlardan bilincini hic yitirmeden cıkardı.

Raylene Abbott başarılı bir yazar, yapımcı ve sunucu. ?Spirituel Seks? kitabının yanı sıra, pek cok dergide yayımlanmış makaleleri mevcut. Ayrıca, ?Bayan T. ? adında Elizabeth Terwilliger icin bir belgesel hazırladı ve bu belgesel pek cok odule değer goruldu.

?Spirituel Seks? başta Fransızca ve Japonca olmak uzere bircok dile cevrildi ve dunyada giderek daha buyuk bir kesim tarafından okunuyor. "Bu kitap gercek deneyimlerin ışığında yazıldı. Bolumlerin coğunda yaşadıklarımı dayandırabileceğim tarihi orneklerden yararlandım. Bugun cağımızdaki dini inanışlardaki karmaşa, yuzyıllar boyu gercek ruhani anlayışın sadece bir kısmına tanıklık etmemizden kaynaklanıyor. Şimdi dinin ve tinselliğin cevresindeki yanlış anlamaları kırmanın vakti. Bugun dunyada dini farklılıkların savaşlara ve Tanrı adına işlenen cinayetlere sebep olduğunu gorebiliyoruz. Dini farklılıklar secilmiş olanların turemesine yol actı. Bu, bizi kontrol altında tutmak isteyen guclerce empoze edilen en buyuk tutsak edici yanılgıdır. Şimdi bilgi devriminin yaşandığı bir cağdayız ve bu, farklı dini oğretilerin sırrını keşfetmemizi sağlıyor. Zamanında bu deneyimleri paylaştığım icin işkence gorebilir hatta yakılabilirdim. Tanrıya şukur, o cağlar geride kaldı. Dilerim bu kitap yeni yollar acar ve insanlığa iyilik getirir. Dilerim insan varlığında zuhur etmiş ilahi varlıklar olduğumuzu anlar ve uyanışımızla şefkati, merhameti oğreniriz. Dilerim barış, doğruluk ve guzellik gezegene yeniden hayat verir." RAYLENE ABBOTT

Link

Gizli İçerik:
Gizli içeriği görmek için mesaj yazmalısınız.