Sevgili melekler,
Eşine boşanma davası acan Ali Taran , imzalattığı protokol gereği eşinin konuşmasını yasaklamış.
* Aşk haberlerine inat, Hulya Avşarın oynadığı 72. Koğuş filminin galasına kanser tedavisi goren eşi Selma Taranla el ele giden Taranın, eşine konuşmama yasağı koyduğu ve protokol imzaladığı soyleniyor.
* İddiaya gore Yetenek Sizsiniz programının cekimleri icin şehir dışına cıkan ve orada Avşarla yakınlaştıkları soylenen Taranla eşi arasında ilk kriz o zaman yaşandı. Buyuk bir tartışmanın ardından Taran evi terk edip Leventteki ofisine yerleşti. Araya dostlar girdi ve cifti barıştırdı.
* Gecen gunlerde ikinci kriz yaşandı ve Taranın ilgisizliği bardağı taşıran son damla oldu. Soylenenlere gore bu kez Avşarla gizli gizli buluştuklarını oğrenen Selma Taran evi terk edip Ceşmeye yonetmen Mine Vargının yanına yerleşti.
* Kemoterapi icin İstanbula gelip giden ve perişan durumda olduğu belirtilen Selma Taranın yakın dostlarına, Ali bana konuşma yasağı koydu. Eğer konuşursam tek kuruş para vermeyecek. Daha onceki kavgamızda sağlık sigortamı odememişti. Cok guclu ilaclar alıyorum. O ilacları kullanmazsam durumum ağırlaşır. Onu kızdırmak istemiyorum. Bundan sonra istediği hayatı yaşamakta ozgur dediği konuşuluyor.
* İddiaları sormak icin aradığımız Selma Taran, eşi Ali Taranla boşanacaklarını doğrularken aralarında protokol imzaladıkları icin konuşamayacağını soyledi.