• 18-07-2022, 18:39:07

Jasmin Lee Cori - Var'olan Annenin Yok'luğu - Verilmeyen Sevginin Telafisi, Okuyan Us Yayınları, İstanbul 2013.

"Anne oradayken bile her şeyi eksik olan, bir şekilde ayakta kalmış o annesiz cocuğa… Bu kitap senin icin."

"Jasmin Lee Cori, kotu annelik gormuş olmanın etkilerini ve bunlarla nasıl baş edileceğini şefkatle ve parıltılı bir acıklıkla anlatıyor. Onun bakış acısı cocuklarını sevgi dolu bir ortamda yetiştirmek isteyen yeni anneler, kalplerinde uzun suredir varlığını hissettikleri derin boşluğu doldurmak isteyen yetişkin oğul ve kızlar ve anneden kaynaklanan yaraları anlamak ve iyileştirmekle ilgilenen klinik psikologlar icin paha bicilmez değerde olacaktır."
    -Dr. EVELYN BASSOFF, Psikoperapist, Anneler ve Kızlar: Sevmek ve Gitmesine İzin Vermek (Mothers and Daugthers: Loving and Letting Go) kitabının yazarı.

"Jasmin Lee Cori, okuyucuyu şefkatli ve sakin bir sesle kotu annelik gormuş olan yetişkinlerin yuz yuze kaldığı tehlikeli alanlara doğru goturuyor. Bir psikoterapist olarak kendi deneyim ve calışmalarına dayanarak okuyucuya sancılı bir cocukluğun zorluklarıyla başa cıkmanın ve mutlu bir yetişkinlik yaşamanın keyfine varmanın yollarını gosteriyor."
    -KATHYREN BLACK, psikoterapist, Haritasız Annelik: İcinizdeki İyi Annenin Keşfi (Mothering Without a Map: The Search for the Good Mother Within) kitabının yazarı.

"Kolaylıkla ulaşılabilir ve son derece yararlı, anne/baba olacaklar, profesyoneller ve ihmalkÂr anne/babalardan mustarip yetişkinler icin okunması zorunlu bir kitap."
    -KATE CROWLEY, Bebek Ruh Sağlığı Uzmanı, Southern Califonia Universitesi, Yarı Zamanlı Oğretim Uyesi.

(Tanıtım Bulteninden)

**Yukleme bana ait.

Format PDF. Boyut (4.94 MB). 264 Sf.

ISBN: 9786055134037

Gizli İçerik:
    Gizli içeriği görmek için mesaj yazmalısınız.