twitter, secim geyikleri, 2011, secimler bitti, esprileri, ile ilgili bilgileri burada bulabilirsiniz

Sevgili melekler,
Secimler bitti,geyikler başladı.Twitter secimlerle ilgili esprilerle dolmaya devam ediyor.İşte secme twitler...
Mehmet Ali Birand: Erdoğan surpriz yapti beklenmedik bir basari kazandi buna eklenecek bir sey yok. sonra ak partiden beklenen "gururlanma padisahim senden buyuk allah var" sloganini gercekten benimsemesi.
İsmet Berkan: CHP ve MHP bu secimin acık mağlupları... Balkon rakısı vakti...
Yıldıray Oğur: CHP'lilere teselli: Turkiye Kurt İslam Cumhuriyeti oldu...
*secimin kaybedeni acık: CHP. Bi kaybeden de doğan medya. kılıcdaroğlu'nu o kadar olcusuz tuttular ki...
Mehmet Baransu: Bu secimin yanılanlarından biri de benim. Bağımsızlar 27 olur dedim. 35 kişi oldular.
*Sandalye uzerine cıkıp elleri patlarcasına alkışlarıyla parti borazanlığı yapanlar da bu gecenin kaybedeni
*Secimin kaybedeni CHP'nin anketoru Adil Gur oldu. CHP yuzde 30 larda demişti. Hatta partiye yuzde 32 demişti. Adil Gur secimleri tutturamazsam bakkal dukkanı acarım demişti. Adil Gur marketten alışverişlerinizi bekliyoruz.
Yavuz Oğhan: sadece başkanlık sistemi değil, her ne kadar uzlaşma aransa da cok zaman gecmeden akp'nin imzasını taşıyan yeni anayasa icin sandık gorundu.
*kim ne derse desin, rakamlar akp'nin veya daha doğru bir ifade ile tayyip erdoğan'ın tarihi bir başarının altına imza attığını gosteriyor
Metehan Demir: Yesinler liderlerini... Erdoğan'dan başka lider mi var?
Ahu Ozyurt: Yuzde 50 neresinden baksaniz psikolojik bir zaferdir..
Sanem Altan: Gozum Emine Erdoğanda..gururu,duruşu, o her sozde ağır ağır kafa sallayışı...Roman yazdırır valla.. (balkon konuşmasına yorumu)
Gani Mujde: Merak ediyorum, Nihat Dogan oy kullandı mı?

*Ampulu sondurelim derken avizeyi taktılar bize.