tuğba ekinci menajer
tuğba ekinci, menajeri bıraktı, altın kelebek tarkan olayı, 2011, haberleri, ile ilgili bilgiler burada melekler

Sevgili melekler,
Tuğba Ekinci'nin Altın Kelebek'te ki Tarkan cıkışının ardından menajeri onu terketti!

Konuyla ilgili basına bir yazılı acıklama yapan menajer Yavuz Yıldırım'ın yazısı şoyle;

Neden boyle bir şey yaptın? diye merak edenlere..."Bu duruş bir Yavuz Yıldırım duruşudur"
Valla bizim camia zor ve garip bir camia...18 yıl oldu ama hala bazı durumlara alışmaya ve ayak uydurmaya calışıyoruz desek yeridir.

Bilen bilir; gectiğimiz gunlerde yazılı bir acıklama yapmıştım...Eski sanatcım Tuğba Ekinci ile ilgili. Başlık şoyleydi.."Kelebek Gecesi" ve "Tarkan"a yapılan saygısızlık kabul edilemez...

Yazının başlığından da tahmin ettiğiniz gibi Altın Kelebek Odul Gecesi'nde yaşanan anlamsız Tuğba Ekinci protestosundan sonra bir daha profesyonel anlamda Ekinci ile calışmayacağımı duyurmuştum. Bu acıklama, gerek yazılı gerekse gorsel ve internet dunyasında geniş yer aldı. Aldı ama, bunu bile bazı yakın arkadaşlarım ve meslektaşlarım magazin amaclı olarak kullandığımı duşunmuşler.

Ne diyeyim ki şimdi bilemiyorum. Kolay değil tabii işin icini kimse bilemez. Tuğba Ekinci ile 7 yıl değil 7 ay calışacak bir model gostersinler de onu tartışalım bence. Kolay gelmedik bulunduğumuz noktalara. Şoyle bakıyorum da 18 yıl gecmiş ve şukurler olsun "tırnaklarımla geldim" diye bir deyim vardır ya evet ben oyle geldiğimi en azından kendim biliyorum. Hala da cabalıyor ve koşturuyoruz. Tuğba'nın o hareketinden sonra benim boyle bir tavır almam artık kutsal olmuştu. Aslında ben buna bir Yavuz Yıldırım duruşu diyorum. Bizi tanıyan tanır. Ne bir sansasyona nede reklama ihtiyacımız var gerekte yok zaten. İşimizi guzel yapalım, arkamızdan yanlış şeyler konuşulmasın yeter.

Keşke boyle olaylar olmasaydı da, bende koşemde kendimle ilgili bu konulara hic girmeseydim. ama duyduğum bazı haberler biraz beni uzdu acıkcası.

Dediğim gibi arkadaşlar bu duruş bir Yavuz Yıldırım duruşuydu o kadar...

Saygılarımla...
Yavuz Yıldırım