POPSAV'ın başkanı Hakan Peker, superstar Ajda Pekkan'ı kızdıracak sozler sarfetti Melek'ler. Gorulen o ki, kavga cıkacak

POPSAV’ın ‘Sanatcı Huzur Evi’ yararına duzenleyeceği konser yine polemiklere neden oldu. POPSAV Başkanı Hakan Peker, etkinliğe davet ettiği Ajda Pekkan icin,menajerinin “Ajda Hanım yaşlı bir kadın. İki konseri ust uste kaldıramaz” dediğini iddia etti.
İstanbul Buyukşehir Belediyesi ve POPSAV işbirliği ile 18-19 Haziran tarihinde Cemil Topuzlu Harbiye Acıkhava Tiyatrosu’nda “Sanatcı Yaşam Evi” yararına duzenlenecek geceyle ilgili bilgi vermek amacıyla onceki gun bir basın toplantısı duzenlendi. Toplantıya POPSAV Başkanı Hakan Peker başta olmak uzere, Metin Ozulku, Reyhan Karaca, Ali Guven gibi POPSAV uyeleriyle birlikte İstanbul Buyukşehir Belediyesi Sanat Komisyonu Başkanı Arzu Oztoprak katıldı.
COK KONUŞULACAK
Sanatcı dostlarının projeye destek vermemesinden yakınan Peker, “Sanatcı, sanatcıya ulaşamaz hale gelmiş. Menajer engeline takılıyoruz” diye dert yandı. Peker, ayrıca Ajda Pekkan’ı bir turlu ikna edemediklerinin altını cizdi. İki ay once bir hayvan barınağının acılışında karşılaştıklarını ve “Hayvanlar icin bir cok yardım yaptınız, şimdi sıra insanlarda. İnsanlar icin de bir şeyler yapalım” diyerek bu projeden bahsettiğini belirten Peker, “3 gun sonra menajerini arayıp hatırlattım, menajeri bana; ‘Ajda Hanım yaşlı bir kadın. O tarihlerden birkac gun once kendisinin de bir konseri var. İki gun ust uste konser kaldıracak durumda değil. Bu yuzden geceye katılamayacak’ yanıtını verdi” diyerek tepkisini dile getirdi. Basın toplantısında yer alan sanatcılardan Metin Ozulku ise, “Gece yarısı arayıp da benden şarkı isteyen kişileri boyle bir organizasyon icin aradığımda ‘Bana bir mail at bakarız’ diye karşılık vermelerini anlayamıyorum” diye konuştu.
Uğur Soysal / Haberturk