Beyaz show, meryem uzerli, beyazıt ozturk, aralarında gecen diyaloglar hakkında detaylı bilgi alalım.

Muhteşem yuzyıl dizisi ile tanıdığımız Meryem Uzerli cuma gecesi Beyazıt Ozturk'un beyaz show programının konuğuydu melekler ve programda kahkahalar deyim yerindeyse aldı başını gitti. Herkes tarafından hem sevildi hemde sıcak karşılandı Meryem Uzarli. İşte sizler icin ikilinin diyalogları.
Beyaz Show'a konuk olan Meryem Uzerli ile Beyaz arasında ilginc diyaloglar yaşandı.
Hurrem'i oldukca sempatik bulduğunu belirten Beyaz, 'İnsanın sarılası geliyor' deyince Uzerli, şovmenin bu isteğini geri cevirmedi. Utandığını belli etmemeye calışan Beyaz, bu sefer topu Uzerli'ye atarak 'İltifat alınca kızarıyormuşsun' dedi. Guzel oyuncunun 'Evet kıpkırmızı oluyorum. İyi ki şimdi olmadım' sozleri uzerine Beyaz da, 'Ben de yazacağım, yazamıyorum. Arada kaldım' dedi. Ergec, Beyaz'ın sozlerini anlamayan Uzerli'ye Almanca ceviri yaptı. Bunun uzerine Uzerli kahkahalara boğuldu.
Berguzar da bizimle oynasın
PROGRAMA telefonla bağlanan bir izleyicinin Halit Ergenc'e 'Eşiniz Berguzar Korel'in de dizide rol almasını ister miydiniz?' sorusu uzerine Ergenc, eşiyle Muhteşem Yuzyıl'da kamera karşısına gecmek isteyebileceğini belirtti. Meryem Uzerli ise soze atlayarak, 'Evet evet kesinlikle isteriz. Berguzar'ı cok seviyorum' diye konuştu.
Hurriyet