mete horozoğlu, oyle bir gecer zaman ki, 2011, vatani gorevi, acıklamaları, ile ilgili bilgiler burada melekler

Sevgili melekler,
Oyle Bir Gecer Zaman Ki dizisinin başarılı oyuncularından Mete Horozoğlu askerlik goreviyle ilgili olarak bazı acıklamalarda bulundu.

Cihangir’de oyuncu arkadaşlarıyla sohbet ederken goruntulenen Mete Horozoğlu, vatani gorevini yapmadığına dair haberlere sitem etti. Oyuncu, “Bu ulkede askerden kacamazsınız. Ben de kacmıyorum” dedi

22 Haziran’da evlenmeye hazırlanan Horozoğlu’nun ifadesi alınmıştı, hatırlayacaksınız. Bu konu acıldığında oyuncu, once “Şimdi beni zorla askere gondermeye calışacaksınız” diyerek sitem etti. Devamında,“Okulumuz devam ediyor. Zaten ben askerlik şubesiyle anlaşma yaptım. Bu ulkede askerden kacamazsınız. Ben de kacmıyorum” acıklaması geldi.

’Oyle Bir Gecer Zaman Ki’ dizisinin sezon finali sorulduğundaysa oyuncu, “Siz ne biliyorsanız ben de aynısını biliyorum. Benim sahnelerim bitti ama final hakkında bilgim yok” şeklinde konuştu.

Horozoğlu, yaza sinema filmi sıkıştırmayı planlıyor: “Biraz yoruldum ama sinemadan da kopamam. Orada oynamak anlatılamayacak kadar farklı bir duygu.”