şafak sezer, oya başar, yeni dizi, hacıyatmaz, adı, ile ilgili bilgiler burada melekler

Sevgili melekler,
Yeni sezonda ''Hacıyatmaz'' isimli dizide ,Şafak Sezer ve Oya Başar birlikte rol alacaklar.

Başar, “Şafak bana karşı elbette saygılı olacak. Bundan hic şuphem yok" dedi. Unlu komedyen Şafak Sezer ve Oya Başar yeni sezonda Hacı Yatmaz adlı dizide başrolleri paylaşacak. Oya Başar, bugune kadar Oyunculuğu dışında setteki kavgalarıyla da on plana cıkan Şafak Sezer'le calışmanın cok keyifli olacağını bu konuda hicbir endişesinin olmadığını soyledi. Başar sozlerine şoyle devam etti:

"SINIRLARI OLAN BİRİYİM “

Bir kere gencleri cok seviyorum. Şafak'ı da cok kabiliyetli buluyorum. Son derece saygılı ve terbiyeli bir cocuk. Daha once sette ne yaşadığını bilmiyorum ama benonların ablasıyım. Bana her zaman cok saygılı oldular. Bu konuda hicbir endişem yok. Duruşu belli, sınırları olan bir insanım. Şafak'la herhangi bir sebepten cekişmem soz konusu olamaz. Ben yanımdaki genclerin başarılı olmasından iftihar ederim. Onların başarısı benim başarımdır. ”

Binnur Kaya'yı ağlatmıştı

Bilindiği gibi Şafak Sezer Kolpacino Bomba sinema filmininde figuranlarla, Maskeli Beşler filminin setinde Peker Acıkalın'la kavga etmişti. Sezer, en son ‘Turk Malı‘ dizisinde Binnur Kaya'yı ağlatarak magazin gundemini gunlerce meşgul etmişti.