Sevgili melekler,
İnsan unlu olmaya gorsun,bir de genc ,yakışıklı veya guzelseniz, yandınız.Sokağa bile cıkamaz, iki adım atamazsınız.Zaten unlulerin derdi de bu değil midir?
Sokakya rahat rahat yuruyemez, istedikleri yere ozgurce gidemezler.Peşlerinde ya medya ordusu,ya hayranları.Bir de buna fanatik hayranlar eklenince pek cok insanın hedefi haline gelirsiniz.Tıpkı Ozge Ozpirincci gibi..
Oyunculuk yaparak edindiği hayran sayısı 'Canlı Para' yarışmasıyla birlikte katlanarak artan Engin Altan Duzyatan, InStyle dergisinin 'InStyle Men' eki icin oyuncu arkadaşı Ekin Turkmen'in sorularını yanıtladı. Unlu oyuncu, hayatı, projeleri, kız arkadaşı Ozge Ozpirincci ile ilgili bilinmeyenleri bu soyleşide anlattı.
Cocukluğuna dair konuşarak soyleşiye başlayalım mı?
İzmirli'yim, orta halli bir ailenin cocuğuyum. Toprakla ic ice buyudum. Hafta sonlarını anneannemin ciftliğinde geciriyorduk. Aklınıza gelebilecek tum ağac ceşitlerinin olduğu, hangi ağac meyve verdiyse onun tepesinde olduğumuz zamanlardı.
HAYALİM OSCAR ALMAKTI
Hayallerinin bircoğunu gercekleştirdiğini biliyorum... Neler kaldı?
Klasik bir araba, cocukluk hayalimdi. "68 model Mustang istiyorum" derdim hep ve oldu. Bir de Oscar almak istiyordum, hatta odul torenindeki konuşmamı bile hazırlamıştım. Ne diyecektim biliyor musun: "Biliyordum, teşekkur ederim."
Seni cok centilmen buluyorum; hani o arabanın kapısını acan, kadının sigarasını yakan, cok nadir rastladığımız centilmenler gibisin...
Babamdan oğrendim ve bir turlu uzerimden atamam, atmamak da hoşuma gidiyor. Bir kadına bu şekilde davranıyor olmak beni mutlu ediyor.
Sevdiğin ve sevmediğin karakter ozelliklerin neler?
Dışarıdan fazla mesafeli gorunmeme rağmen daha sıcak, daha yakın bir adamımdır. Sevmediğim ozelliğim ise cabuk sinirlenmem ve bunu kontrol edememem.
Ozel hayatından bahsedelim...
Hayatımı yaşıyorum ve yaşarken de yanımda kız arkadaşım var. Kafam rahat, o yuzden başka şeylere kafa yorabilecek vaktim var. Ozge'yle (Ozpirincci) uyumu yakalamış olmak rahat kılıyor beni.
İlişkimden dolayı benim de muzdarip olduğum bir konu var; kadın hayranlar... Ozge, bununla nasıl başa cıkıyor?
Onu biraz Ozge cekiyor acıkcası... Twitter'dan Ozge'ye "Cok cirkinsin" falan yazılıyor. "İşinde cok beğeniyoruz seni, şoyle şahanesin, boyle iyisin ama kız arkadaşın hic yakışmıyor" diyorlar bana da... Nedense herkes, yanımda bir kadın değil de 1.90 boyunda manken, bir obje gormek istiyorlar. Ben Ozge'yi cok beğeniyorum halbuki.
AŞIRI DEKOLTE UCUZ GORUNUYOR
Sade bir tişort bile sende ozel duruyor. Bunun sırrı var mı?
Giyinmekten zevk alıyorum, belki de sırrı budur. Mesela 60'lı, 70'li yıllarda insanların takım elbise, gomlek giyip dışarı cıkmalarını cok takdir ederim. Gun icinde takım elbise giyemesem de, kendi stilimde ozel bir şeyler yakalamayı seviyorum.
Kadınlarda neye dikkat edersin?
Aşırı dekolte beni rahatsız eder, bu her dekolte icin gecerli bir duşuncedir benim icin. Bu bana ucuz gorunuyor. Topuklu ayakkabı ise vazgecilmezimdir.
Erkeklerin topuklu sevmesini hic sevmiyorum...
Kadın cok kısa boylu değilse babet de severim... Kadınlar, dizin hemen altında etek, tatlı bir topuklu ayakkabıyla cok etkileyici oluyor bence...
'CANLI PARA' DEVAM EDECEK
'Canlı Para'yı sunmak senin icin nasıl bir deneyim?
'Canlı Para' benim icin cok oğretici bir iş haline geldi artık. Turkiye'nin profilini gorme deneyiminden bahsediyorum. Bu program sayesinde Turkiye'nin farklı sosyo-ekonomik konumlarından gelen insanlarla vakit geciriyorum.
Yeni proje var mı?
Onumuzdeki sezon da 'Canlı Para' yarışmasını sunmaya devam edeceğim. TV dizisi yapmayacağım. Ama tiyatro yapmayı duşunuyorum.