asena, survivor, 2011, adada yaşantı, tuvalet ihtiyacı, ile ilgili bilgiler burada melekler

Sevgili melekler,
Asena Survivor adasından cıkar cıkmaz kendini yemeklere vermiş,adada ki aclıktan yakınmıştı.
Posta gazetesine bir roportaj veren Asena adada ki yaşamı anlattı..
* Tuvalet olmadığı icin ormana yapıyorduk. Nereyi bulursak... Kopek gibiydik yani.Deniz suyunu alıyorsun, hadiii ormanın icine kadar git. Ama zamanla alışıyorsun. Deseler ki "Şu duvarın kenarına cişini yap", hayatta olmaz. Ama o ortamda ormanda yapıyorsun. Mecbursun.
* Kıl-tuy olayanı ağaclardaki recine ile cozduk... Hangi ağactan nasıl bir yapışkan bulursam suruyordum. Gorunmuyordu ekranda. Elendikten sonra ilk yaptığım "Tuylerimiz gorunuyor muydu?" diye sormak oldu.
* Muayyen gunlerimiz denizin icinde geciyordu... Mayonu cıkarıyorsun, yıkıyorsun, kurutuyorsun, giyiyorsun. Sonra oburunu cıkarıyorsun, giyiyorsun, yıkıyorsun...Boyle gecirdik.
* Adada aclıktan aşkı duşunemedik. Pascal cok samimiyiz. Muthiş sıcakkanlı. Ama birlikte olunmaz.
Şartlar farklı olsaydı belki yaşanabilirdi. Mutluluk duyardım, gurur duyardım. Ama yapamazdık ki. Birbirimizi uzerdik. Cunku o ozgurluğu sever, ben de havai yaşarım.
* Ada da erkek gibiydim. Bir gun Acun bile şaşırdı. Hani sıraya geciyorduk ya, Acun "Erkekler bir tarafa, kızlar bir tarafa. Hadi erkekler: Derya, Pascal, Asena, ayyy pardon, Asena sen obur tarafa gec" deyiverdi. Orada aclıktan, yorgunluktan başka birşey gelmiyor aklına. Yarışma boyunca ev kadını, inşaatcı, oyle takılıyordum.