Tanyeli, gogus slikonları, ameliyat zamanları hakkında detaylı bilgi alalım arkadaşlar.

Tanyeli goğsunde ki kist nedeniyle ameliyata alınmış ve 15 sene onceki taktırdığı slikonları da gitmişken doktoru değiştirmiş melekler.
Tanyeli goğsunden kist aldırdı. Hastaneye ağrılar icinde giden Tanyeli'nin doktoru: "15 yıllık silikonu eskimiş, onu da değiştirdik.."
Tanyeli olumden dondu
Oryantal Tanyeli, silikonlarının sızıntı yaptığı şuphesiyle hastanelik oldu. Goğuslerinde oluştuğu tespit edilen kistler operasyonla alındı. Yunan eşi Alex ile evlendikten sonra, İstanbul ile Yunanistan arasında mekik dokumaya başlayan Tanyeli, gectiğimiz gunlerde Antalya'da yaşayan oğlu Taylan Sadıkoğlu'nun yanına gitti.
Ancak, silikonlarının yaptığı sızıntı yuzunden dayanılmaz ağrılar cekince İstanbul'a gelerek soluğu hastanede aldı. Acil serviste yapılan mudahalenin ardından Tanyeli, hemen ameliyat edildi.
Tanyeli'nin goğuslerinde oluşan 10 adet irili ufaklı kist alındı. Silikonlar da cıkartıldı. Tanyeli, "Doktorlar ameliyat olmazsam zehirlenebileceğimi soyledi. Hayati tehlike olduğunu oğrenince hemen ameliyat masasına yatmaya karar verdim. Yurtdışındaki doktorlara guvenmediğim icin ulkemde ameliyat olmak istedim" dedi.
Silikonlarını da cıkarttıran Tanyeli, kadınları uyararak, "Kadınlar goğuslerindeki en ufak ağrıyı dahi onemsesin. Ben olumden dondum kimse bunu yaşamasın" diye konuştu. Tanyeli, İstanbul'daki evinde dikişlerinin alınmasını bekliyor. Onu bu zor gunlerinde eşi de yalnız bırakmıyor. Operasyonu gercekleştiren Plastik Cerrah Yakup Avşar, "Tanyeli'nin silikonları 15-20 yıl once takılmış. Bu kadar zaman sonra değiştirilmeyen silikonlar patlayabilir. Goğsunde oluşan kistlerin sızıntı ile ilgisi yok ama olabilirdi de. Silikonların 5 yılda bir kontrol edilmesi gerekir" dedi.