ricky martin roportaj
ricky martin, roportaj, istanbulda, turkiyeye geldi, 2011, ile ilgili bilgiler burada melekler

Sevgili melekler,
Konser icin ulkemizde bulunan Ricky Martin'in Vatan gazetesine verdiği roportajı aynen yayınlıyoruz:

13 yıl sonra Turkiye’ye geldiniz. Ne gibi değişiklikler gordunuz?
Turkiye’nin cok değiştiğini gordum. İnsanlar cok değişmiş, ozgurlukler artmış, insanlar daha seksi olmuş.
Daha mı cok mini etekli kız gordunuz bu sefer?
Butun saygımla yanıtım evet.
İstanbul’u gezme fırsatınız oldu mu?
Henuz gezemedim. Ne onerirsin?
Kesinlikle rakı- balık.
Balık yedim ama henuz rakı icme fırsatı bulamadım. Bu akşam konserden sonra kutlamak icin rakı icerim herhalde.
Nasıl oluyor da 40 yaşında olup; 20 yaşında gorunuyorsunuz?
Brezilya dovuş sporu olan capoeira (kapuera) ile ilgileniyorum. Bunu sahnede 2 saat boyunca yapınca cok ciddi egzersiz oluyor. Formumu ona borcluyum.
Peki cok mu sağlıklı besleniyorsunuz?
Herkes bana sağlıklı beslenmemi, bakımlı olmamı soyluyor ama umursamıyorum. Acıkcası sağlıksız besleniyorum. Ama hayatımı cok mutlu yaşıyorum; cocuklarımdan guc alıyorum. Hayata transparan bir şekilde bakabiliyorum ve bunun da kırışıklıklarımı azaltacağını duşunuyorum. (guluyor)
Popo sallamak genlerimde
Hala Hulya Avşar’ın sizin poponuzu ellemesi unutulmadı. Goruştunuz mu kendisiyle?
Hayır ama onu gormekten mutlu olurum.
Şohretinize etkisi nedir?
Acıkcası sahnede kendi hissettiğim gibi davranıyorum. Popo sallama işi de Guney Amerika kulturunde olan bir şey; atalarımızdan geliyor. Bizim genlerimizde var. Muzik başlar başlamaz ben de gosterime başlıyorum. Sen de Porto Rico’ya gitsen sen de sallarsın...(guluyor)
Şohretinize etkisi yuzde kactır ?
Elvis Presley de kalcasını oynatıyordu ve gercekten olumsuz bir sanatcı oldu. Ama her şeyden once muzik yaratmak onemli. Hayatımı popomu ne kadar oynattığım belirlemiyor. İşin kulturel tarafına bakıyorum...
Siz bir seks sembolu musunuz?
Oyle olduğumu umuyorum.
Gecen yıl eşcinsel olduğunuzu acıkladınız. Bu kadın hayranlarınızın azalmasına neden oldu mu?
Tam tersine kadın hayranlarımın sayısı arttı. Twitter’daki takipcilerim 500 bin iken 3 milyon oldu...
Gay olduğunuzu ayırımcılığa karşı gelmek icin acıkladığınızı soylediniz. Siz maruz kaldınız mı?
Hayatımı artık transparan yapıp, bu gercekcilikle yaşamaya karar verdim. Bu yuzden acıkladım. İnanın herkes bana destek cıktı. Annem beni yanaklarımdan optu, babam ise inanılmaz saygı gosterdi ve “Mutlu olmanı istiyorum oğlum, her şeyden onemli olan bu” dedi. Şimdi erkek kardeşlerimle, annemle, babamla ilişkim eskisinden daha bile iyi... Eskiden gay olduğumu korkudan acıklamamıştım. Sonra bu korkunun tamamen kafamda olduğunu anladım.
Cocuk altı temizliyorum
Taşıyıcı anne vasıtasıyla ikizleriniz oldu; Valentino ve Matteo... Cocuk sahibi olmak sizi ne kadar değişti?
Araba suruşum bile değişti... Artık daha dikkatli kullanıyorum. Eskiden gece kuşuydum mesela, artık askeri sistem gibi sabah 7’de kalkıp cocuklarımla ilgileniyorum.
Size nasıl hitap ediyorlar?
Pupy (papi) diyorlar.
Gerceği soyleyeceksiniz misiniz?
Zaten cocuklarım her şeyin farkındalar. Baba- oğul ilişkisi tamamen durustluk uzerine kuruludur. Hayatımı onlara yalan soyleyerek geciremem. Zaten o kadar biliniyor ki.
Altını değiştiriyor musunuz ?
Tabii ki değiştiriyorum... Tam anlamıyla full- time calışan bir babayım.
Turk şarkıcıyla duet yapacak mısınız?
Kimle yapmam gerektiğini sen bana soyle..
Tarkan olabilir...
Belki de olabilir...
Banu Duran

Sevgili melekler bu resim de Ricky Martin 2 yaşında..Cok şirin değil mi?