Survivor adasına gule oynaya kol kola giden Nihat ve Pascal ikilisi adada birbirlerine girmişlerdi kızlar biliyorsunuz...Yurda donen Pascal ilk roportajını vermiş ve bakalım neler demiş...
Nouma şoyle konuştu;
" Nihat Doğan, kiminle nasıl konuşması gerektiğini iyi biliyor. Problem ben değilim, ben iyi bir adamım. Benim kalbim var. Turkiye'ye geldiğim zaman herkese elimden geldiğince yardım etmeye calıştığımı gormuşlerdir. Bu tarz insanların kızlarla konuşmalarını gorunce fesat gibi diğer takım ve Derya ile konuşması yılan gibi ben oyle bir insanla aynı adada kalamazdım. Ben oğlak burcuyum. Yani hep icime atarım ama sonra patlarım. Ben boyle bir insanım.
BAZI DURUMLARDA COOL OLUNMUYOR
Ona doğru gittim, ustume başka birini itti bana yumruk atmaya calıştı. Beni durdurmak icin ustume atladılar. Bence beni durduranlar icin bu biraz zor oldu. Sonra sakinleştim. Cool bir adamım ama bazı durumlarda olmuyor, bu benim DNA'mda var."
Pascal Nouma Acunn.com'a verdiği roportajda adadaki yarışmacılar ve kendi durumu hakkında şunları soyledi;
"Cok hızlı ve guzel başladık. Mac oncesi bazı oyunları konsantre olamadığımız icin kaybettik. Beni biliyorsunuz, ben her zaman elimden gelenin en iyisini yapmaya calışırım. Ben kazanan adamım. Oyun kaybetmekten nefret ederim. Her zaman birinci olmak istedim denedim boyle umdum, hic bir zaman ben bir numarayım demedim ama yarışmayı birinci olarak bitirmek istedim.
Survivor oncesi ben bu insanları tanımıyordum.
Tacmin'de kazanma potansiyeli var. İyi bir insan temiz kalbi var yarışmada bir şeyler yapabilir.
Ceyda farklı fakat sempatik bir kız diğerleriyle bir problemi olmadı.
Taner acımasız bir adam, sempatik duz. Bazen duşunmeden konuşuyor ve bazen insanları kırabiliyor.
Tefik cok fazla akıllı bir adam gideceği yolu bilen biri onun ne duşunduğunu tam olarak bilmek zor. Cunku bana gore o matematik adamı oyun oncesi analiz yapıyor nasıl oynamam ben bunu sevmiyorum. Ben oyle değilim. Onceden plan yapmıyorum bana oyunun nasıl olduğunu soyluyorlar ben de oynuyorum.
Nihat Doğan, kiminle nasıl konuşması gerektiğini iyi biliyor. Problem ben değilim, ben iyi bir adamım. Benim kalbim var. Turkiye'ye geldiğim zaman herkese elimden geldiğince yardım etmeye calıştığımı gormuşlerdir. Bu tarz insanların kızlarla konuşmalarını gorunce fesat gibi diğer takım ve Derya ile konuşması yılan gibi ben oyle bir insanla aynı adada kalamazdım. Ben oğlak burcuyum. Yani hep icime atarım ama sonra patlarım. Ben boyle bir insanım.
Survivor'daki butun oyunlar cok zordu ve herkes farklıydı. Mesela Nihat 1 saat durdu ben 20 dakika yapamadım. Bazı oyunlarda o iyiydi. Bazı oyunlarda ben. Fakat en son oyunda kotuydum. Ama evet Nihat iyi bir yarışmacı.
Biz herşeyi birlikte paylaştık. İlkel bir durumdasın ama ben onlara yardım etmeye calıştım onlarda bana bazen yukarıda oluyordum bazen aşağıda benim icin cok guzel bir deneyim oldu. Final oyunu guzeldi Nihat zafer kazandı.
Ona doğru gittim, ustume başka birini itti bana yumruk atmaya calıştı. Beni durdurmak icin ustume atladılar. bence beni durduranlar icin bu biraz zor oldu. Sonra sakinleştim. Cool bir adamım ama bazı durumlarda olmuyor, bu benim DNA'mda var.
Ben bu oyunu kendi takımımdan Derya'nın kazanmasını isterim.
Programda boyle bir şey yaptığım icin uzgunum. Acun Produksiyonu icin cunku bu guzel bir şey değil orada kavganın gorulmesi hoş değil aynı zamanda orada bir suru bayan vardı. Hoş değildi. Yanlış bir şet yaptım olanlar icin tekrar ozur dilerim."