survivor adası, nihat doğan, roportajı, pascal kavgasından sonra bakın neler olmuş adada arakdaşlar.

Haberturk yazarı Rahşan Gulşan, Survivor Adası'na gitti ve Pascal kavgasından sonra Nihat Doğan'la goz yaşı dolu bir roportaj yaptı Melek'lerim. İşte o haber!

Survivor adasında Pascal Nouma'yla kavga eden Nihat Doğan, Dominik'te bulunan Haberturk yazarı Rahşan Gulşan'a konuştu.

Cok uzaklardan goruyorum ki iki gundur ozellikle internette en cok konuşulan konulardan biri Pascal Nouma ve Nihat Doğan kavgasıydı. Olaylı ada konseyinin ve Pascal'ın diskalifiye olmasının ardından adaya gittik. 30 dakika suren keyifli bir deniz yolculuğunun ardından cok keyifli tropik goruntuler eşliğinde yarışmacıların kaldığı noktaya ulaştık.

Pırıl pırıl turkuvaz rengi sular, bembeyaz kumlar boyunca uzanıyordu. Her yerden sarkan palmiyeler goruntuyu daha da guzelleştiriyordu. Birkac dakikalığına uğrayıp denize girmek icin mukemmel olan bu bolgede bir gece gecirmek bile deli insanların işi gibi geliyor insana. Ancak coğu unlu olan ve İstanbul'da şahane hayatlar suren bu insanlar şimdi kapkara bir tencerede pişen ve cok kotu gorunen deniz suyunda haşlanmış muza talim ediyorlar. İşte benim ada izlenimlerim...

NİHAT DOĞAN: 'BEN BU ADANIN KRALIYIM'

Kavgalı gunun ardından yapılan olaylı konseyde artık tek başına yaşama kararı alan Nihat Doğan adaya vardığımızda kendi kulubesini inşa etmeye başlamıştı. Elinde testere ağacları bir araya getirmeye calışıyordu. Arada 'Ben bu adanın kralıyım' diye bağırmayı ihmal etmiyordu. Beni gorunce cok sevindi. Asena ve arkadaşlarının duyacağı şekilde 'İşte şimdi adaya gercek bir kadın geldi' diye soylendi. 'Gel Nihat'ım bir soluklan, nefeslen. Cokelim şu palmiyenin altına coconutlar tepemize duşmeden' diyebildim. Oturduk ağacın dibine. Once tatlı tatlı Pascal zaferini alattı. 'Bizim hicbir şeyden korkumuz yok, Nihat Doğan sakal gibidir kesersen daha gur cıkar' deyiverdi. Ben gulunce o da tutamadı kendini. 'Ramiz Dayı gibisin' deyince 'O bir dizi kahramanı ben Allah'ına kadar gerceğim' diye celallendi. Hemen ozlem konusunu actım. En cok annesini ve abisinin kızını ozlemişti. Birdenbire 'Ben burada acım diye mutlaka o da yemek yemiyordur' diye hıckıra hıckıra ağlamaya başladı. Herhalde genc bir kız ve iyi arkadaşlar amcasıyla diye duşundum. Yaşını sordum yeğeninin; meğerse uc yaşındaymış. Bir de kacak cay icmeyi ozlemiş. Son soruyu da o bana sordu. 'İbrahim Tatlıses iyi miymiş?' dedi. Bildiğim kadarıyla anlattım. 'Ozlediğin kız var mı' diye sordum. Cok değil ama az ozlediği biri varmış. Sonra konuyu değiştirdim. 'Turkiye'ye mesajın var mı?' dedim. Gozlerini mercan kayalıklarını da aşıp ufuklara kilitledi ve kısarak 'Halkım secim zamanı provokasyona gelmesin' dedi...

TANER İLERİ MİMARİ TEKNİKLERLE CADIR YAPMIŞ

Hic kuşkusuz adanın en eğlenceli adamı Taner. O bambaşka bir boyutta. Bambaşka bir yarışın icinde. Onun en cok sorduğu konu meşhur olup olmadığı ve donunce kızlarla takılma katsayısının yuksekliği. Beni yeni yaptığı cadırına goturdu heyecanla. Bu cadırı yaparken kızılderili cadırları ve en ileri mimari tekniklerden yararlanmış. Anlattığı kadarıyla catıyı kubbe gibi yapmaya calışmış. Su basmasın diye de yukseğe yapmış. Kendisine kazık atıp Facebook hesabını kullanan Meter isimli arkadaşına cok kızgın. Donunce ona gosterecekmiş. Mersin'i ve annesini cok ozlemiş. Taner'in keyfi yerinde. Zaten adada keyifli olan tek isim de o. Ancak 15-20 dakika fazlası bunyede ifrazat yaratabiliyor.

ASENA: 'NİHAT ELENİRSE İNTİHAR EDER'

Adanın Asena ve saz arkadaşları bolumunde Ebru Destan ve Ozge Ulusoy ile lafladık biraz. Hepsi de Pascal'ın gidişine yıkılmış. Zaten goruntuleri izlemişsinizdir. Kızları delirtmek icin 'Nihat' demeniz yeterli. Ama iclerinde en kurulmuşu Asena. 'Nihat elenirse intihar eder, tek amacım onu elemek' diyor. Kızların adada aclıktan sonraki en buyuk sorunları kum. Artık gozleri kum gormek istemiyormuş. İcinde kum olmayan tek yer olan bir palmiye ağacının koku, oturmayı en sevdikleri yermiş.

GECEN SENEKİ YARIŞMACILAR COK ŞANSSIZMIŞ

Hatırlarsanız ben gecen yılki Survivor adasına da gitmiştim. Panama'daki adalarda hayat kesinlikle Dominik Cumhuriyeti'nden zordu. Cunku Panama'da hem nem hem de cok buyuk sıcak vardı. Yarışmacılar cok ciddi guneş yanıklarına maruz kalmıştı. Ancak onlar da balık konusunda şanslılardı. Dominik adasında balık yakalamak ozellikle dalgalar yuzunden cok zor. Fakat burada havada nem cok duşuk. Akşamları da ciddi ciddi serin oluyor. Yani hava şartları yarışmacıların lehine.