• 18-07-2022, 01:30:56

Canım

Huzurlu bir yuzle donuyorum evime bu akşam. İstanbul’da bu kadar zaman evime dondum akşamları, bir yalnızlık vardı ki cok kotu cokerdi uzerime. Adamlar kalabalıklaşırdı. Temiz yuzlerini takınırlar siyah ceketler giyerlerdi. Pipoları vardı ve nutuk atarlardı. Butun değerleri ceplerine doldurmuşlardı. Ne var ki sirk cadırlarında kulis olmaz. Herkes anadan uryan dolaşır, soyunur, koşuşur ve ciftleşir. Palyaco bir cuce bile damızlık olabilir. Her şeyin birbiriyle yer değiştirdiği yerde, yani sahnenin tam ortasında adamlar kadınlardan daha orospuydu.

İki kadın var: Para kazanmak icin calışan. Para kazanmak icin sevişen.
    *
    Seni goklere cıkarmak icin, seni ben yapmak icin sana orospu demek zorunda kalmamla başladı her şey.
    *
    ben, senin bana gulumsemelerini gozlerinin bende yanan ışığını kullanacak ve onlarla sana zarar verecek son kişiyim
    *
    Uyan.
    Biz senin, gece seviştikten sonra evinden apar topar ayrıldığın kadınlarız.
    Bazılarımızsa senin, seviştikten hemen sonra ceşitli bahanelerle evinden kovduklarınız.
    Uyan artık.
    Odeşmeye geldik.
    *
    soruların cevaplarımsa sor bana es-kiden neden aşk icin yaşardık ve şimdi aşksa yaşıyoruz...
    *
    Meydanda bir banka oturup ıssızlığı bozan kadının ayrık bacaklarını izliyorum. Bacakları geriliyor, zembereğin kullanma kılavuzuyla konuşursam “sıkışıyor”.

Gizli İçerik:
    Gizli içeriği görmek için mesaj yazmalısınız.