sinan akcıl, ilginc itiraf, ne dedi, sevgilileri, haberleri, ile ilgili bilgiler burada melekler

Sevgili melekler,
Muzik dunyasının başarılı ismi Sinan Akcıl ,yaptığı şarkılarla dinleyicilerin kalplerini fethetmeye devam ediyor.

Kadınların ruhuna hitap etmeyi bildiğini soyleyen Akcıl'' 100 şarkım var,ama daha fazla sevgilim oldu!'' diye bir itirafta da bulundu.

Şimdiye kadar Hadise,Hilal Cebeci,İzel ve Hande Yener gibi unlu isimlerin yanında unlu olmayan kadınlarla da arkadaşlıklarının olduğunu soyleyen Akcıl,bazı soruları yanıtladı;

Yorumculukta ne olcude başarılı olduğunuza inanıyorsunuz?
Cok buyuk isimlerle duet yapmış olmam yorumculukta başarılı olduğumu gosterir. Ayrıca şarkılarımın sahip olduğu 2 milyon 100 bin yasal indirme ve 8 milyon Youtube video tıklanmasıyla Turkiye rekoru kırmış oldum. Bunun yanı sıra 'Kalp Sesi'nin 50 binden fazla satması yorumculukta ne olcude başarılı olduğumu gozler onune seriyor.

Sizin başarınızın sırrı nedir?
İyi bir gozlemci olduğumu soyleyebilirim. Bazı duyguların kelimelendirilmesi, notalaştırılması icin illa ki bire bir yaşanmışlıklar olması gerekmiyor. Orneğin 'Kızım' şarkısı buyuk beğeni topladı. Benim bir kızım yok. O şarkıyı tanıklık ettiğim bir babayla kızın konuşmasından esinlenerek yazdım.

Bir saatte 3 şarkı yaptığınız doğru mu?
Evet, bir kez oyle bir durum oldu. Zaten dakika başı yaşanacak bir durum değil bu. Bir saatte 'Kahraman', 'Baksana' ve 'Biraz Sabret' adlı şarkıları yaptım. Bazen bir şarkıyı bitirmem uc dakikamı, bazen de 3 ayımı alıyor.

Bugune kadar kac şarkı yaptınız?
Benim 100 tane şarkım var. Her biri benim sevgilimdir, eşimdir. Hepsini cok severim ama 85'i cok buyuk hit olmuştur. Başarı da budur zaten. İnsanlar 'Benim 17 bin, 20 bin şarkım var' diye acıklamalar yapıyor. Peki hangisi hit olmuş?

Yorumculuk yapma isteğinizde yakışıklı olmanızın ne olcude etkisi bulunuyor?
Muzikal alanındaki yeteneklerime nasıl ki "Allah kahretsin, neden bu kadar yetenekliyim" demeyeceğim gibi "Allah kahretsin ne kadar yakışıklıyım" da diyemem. Yakışıklı olmam elbette avantajdır ama yakışıklı olmadığı halde sırf sesiyle, yorumculuğuyla cok başarılı olmuş solistler de var dunyada. Yorumculuk kotuyse istersen dunyanın en yakışıklı adamı ol, beş para etmezsin.

Şarkılarınızın genellikle kadın solistler tarafından seslendirilmesine ne diyorsunuz?
Kadın solistlerle daha uyumlu olduğumu soyleyebilirim. Ferhat Gocer ile ilk albumunden bu yana calışıyorum. Mustafa Sandal ile calıştım. Sanıyorum kadınların ruhundan iyi anlıyor olmamdır.

Gelelim kadınlara... Evlenip cocuk sahibi olacak bir tip misiniz?,
Gelmesek daha iyiydi ama elbette genc yaşta cocuk sahibi olmayı cok isterim. O vakit hayatımın daha eğlenceli olacağım biliyorum. Bakalım zaman ne gosterecek?

Sizi asosyal biri olarak biliyoruz. Asosyal biri nasıl oluyor da kadınlardan cok fazla ilgi goruyor?
Ben asosyal değilim, gizli asosyalim. Zaten surekli goz onunde olmayan, gizemli kişilerin kadınlardan daha cok ilgi goruyor olması gayet doğaldır. Bir muzik adamı olduğum icin kadınların ruhunu daha okşayıcı sozler sarf edebilir, davranışlarda bulunuyor olabilirim.
Ayrıca her şeyi bir kenara bırakalım, muzikal anlamda kadınların mutlu ve keyifli olduğu anları yakalayabildiğimi duşunuyorum.

Kac sevgiliniz oldu?
Boş verin, kime ne? Ben her ilişkimde mutlu olmaya, sevgilimi de mutlu etmeye calı şan bir adamım.
Şarkılarınız mı yoksa sevgilileriniz mi daha fazla?
Sevgililerim daha fazladır.

Unlu olmayan sevgiliniz oldu mu?
Oldu elbette. Onların kim olduğunu kimse bilmez.

Yorumculuk yaparak gizeminizi yitirdiğinizi duşunmuyor musunuz?
Hayır, ben yine gezimli olacağım. Bu benim elimde. Fazla ortalarda olmayarak gizemimi korumaya devam edeceğim. Ozel hayatım her zaman konuşulacak. Kişiliğim de surekli goz onunde olmaya uygun değil. Gizemimi bozmadan dunya capında işler yapmaya devam edeceğim.

Besteci kimliğinizle bu kadar buyuk bir şohret yakalamışken yorumcu olarak on plana cıkmakla buyuk bir riske girmediniz mi?
Evet, benim yorumculuğa başlamam bir riskti. Ne var ki ben 'Riski olmayan başarı ışıldamayan zafere benzer' tezine inanıyorum. Soz yazarlığı ve besteciliğimi zedelemez, tam tersi o alanlardaki başarımı pekiştirir. Şu da merak edilmesin, yorumculuk yapıyorum diye en guzel şarkılarımı kendime saklamayacağım. Yine calıştığım solistlere cok guzel şarkılar uretmeye devam edeceğim. Belki yorumcu kafasıyla da duşunup daha oncekilerden cok daha guzel şarkılar yapacağım.