Sevgili melekler,
Ajda Pekkan katıldığı Uluslararası Bursa Festivalinde cok garip bir acıklama yaptı!
Hayatında şarkı soylemek dışında hayvanları da cok sevdiğini belirten Pekkan, Bir rehabilitasyon merkezinde bebek ayılar varmış. Ebeveyn arıyorlarmış. Yeni ev arkadaşım bir ayı olursa hic yadırgamayın dedi.
50. Uluslararası Bursa Festivali Superstar Ajda Pekkkan'ı ağırladı. Kulturpark Acıkhava Tiyatrosu'nda gercekleştirilen konsere, Bursalılar yoğun ilgi gosterdi. Biletleri satışa sunulduğu gunden itibaren kısa surede tukenen Ajda Pekkan, Bursa'da konser vermenin kendisini cok mutlu ettiğini soyledi.
Yaklaşık 6 bin kişinin izlediği konserde, 1, 5 saat boyunca sahnede kalan Pekkan'a, danscıları da eşlik etti. Konserinde sempatik tavırlarıyla dikkat ceken Ajda Pekkan, konserin finalini 'Petrol' şarkıyla yaptı. Sahnede rahat tavırlarıyla dikkat ceken Ajda Pekkan ayakkabılarını cıkararak, şarkısına devam ederken, "Eurovision'a bu donem gitseydim, bu şarkıyla daha başarılı olurdum" dedi.
Konserinde hayranlarıyla da sohbet eden Ajda Pekkan, şarkı soylemeyi ve hayvanları cok sevdiğini belirterek, Bir rehabilitasyon merkezinde bebek ayılar varmış. Anneleri vahşice oldurulen yada sokakta oynatılan bebek ayılar.
Bu yavru ayıların bir yuvaya ihtiyacı varmış. Ebeveyn arıyorlar. Ben kendimi bildiğim icin æacaba bir ayı alsam eve' diyorum. Yeni ev arkadaşım bir ayı olursa! Yaparım ben. Yadırgamayın, boyle bir şey yaparsam. Onlarla muthiş bir empati kururken bulabiliyorum kendimi. . Sizler benim hayatımsınız sakın yanlış anlamayın. Ama onlar cok ezik" dedi.
YEMEK KİTABI CIKIYOR
Hayranlarına sonbaharda bir yemek kitabı cıkacağını da mujdeleyen Ajda Pekkan, "En cok sevdiğim şeylerden biri de yemek. Kitabım cıkıyor. Ama oyle bildiğiniz yemek değil, gurme. Hedonistim ben. Artık cok cok ust duzeyde. Artık tatlar cok farklı, cok değişik. Sevmeye bilirsiniz. Biz sizlerin maharetine alıştık sizde bizimkilere alışın" diye konuştu.