demet akalın, resimleri, haberleri, roportajı hakkında detaylı bilgiler arkadaşlar

Şarkıları ve soylediği sozlerle surekli gundemde olan popcu Demet Akalın bu seferde kilolu bayanları kızdıracak acıklamalarda bulunmuş melekler...Şimdi geciyorum haberin detaylarına...

Kendisine 'fotoşop guzeli' denilmesine hic aldırış etmeyen Demet Akalın, kilolu unluleri kızdıracak: Şişmanlar fotoşop kullanmamalı, sonra sahne cıkıp komik duruma duşuyorlar

Demet Akalın; hakkında cıkan 'fotoşop guzeli' haberlerine kızmadığını belirterek, "Yeni fotoğraflarımda kesinlikle fotoşop yok. Zaten insanlar o haberlerden iki gun sonra beni Bodrum'da gordu. 'Taş'lık aynı bebeğim!" dedi.

TASVİP ETMİYORUM
Yeni albumu 'Aşk'ı ve yeni projelerini Radyo Klas'taki Michael Show'da anlatan Demet Akalın, kilolu sanatcılarla ilgili de şu acıkmalayı yaptı: "Ben şişmanların fotoşop kullanmasını tasvip etmiyorum. Cunku sahneye cıkınca komik duruma duşuyorlar!" Kemer Nar Festivali'nde verdiği konserde İbrahim Tatlıses'e selam gonderen Demet Akalın, konuyla ilgili de şunları soyledi:

İBO'YA MESAJ
"Bu benim her zaman yaptığım şeydir... Uc, dort yıldır sahnede İbrahim Tatlıses şarkıları soyluyorum. Kendisini henuz ziyaret edemedim, biraz iyileşsin ziyaretine gideceğim. Ona her zaman gecmiş olsun dileklerimi ve saygılarımı iletiyorum ama bu sadece onun sanatcı kişiliğine. Ozel hayatımda ona kırgınlığım devam ediyor; nokta. Tatlıses sağlığına kavuşmuş, bir de sahneye cıksa super olacak."

REINA'DA EĞLENDİ
Gunduz radyo programına katılan Demet Akalın, akşam da Reina'da eğlendi. Yardımcısyla birlikte minibusunden inen unlu şarkıcı goğus dekolteli kıyafetiyle dikkat cekti.

LEVENDİZ'DE DUET
Demet Akalın, gectiğimiz hafta acılan Bodrum Levendiz Meyhane'de Hakan Altun'la birlikte şarkı soyledi. Sevgilisi Onder Bekensir'in de katıldığı gecenin konukları arasında; futbolcu Semih Şenturk ve Tuncay Şanlı da vardı. Akalın- Altun dueti, buyuk alkış topladı.

sabah