pascalın adadan gidişi pascalın adaya gidişi sorvayvır adası survivor asenanın
Survivor adası, unluleri, nihat, asena, resimleri, kavgaları hakkında bilgiler

Survivor adasında Pascal'ın diskalifiye edilmesinden sonra Nihat adada krallığını ilan etmiş kızlar...

Nihat Doğan, Survivor adasını ziyaret eden Cengiz Semercioğlu’ndan ricada bulundu: “Şimdi adada Pascal yok ama ben varım. ‘Adanın kralı Nihat’ diye yaz abi.”

Tek başına kaldı
Survivor adasında Nihat Doğan’a saldıran Pascal Nouma’nın diskalifiye edilmesinin yankıları suruyor. Nouma’nın gidişine cok uzulen yarışmacılar, Doğan’a karşı cephe aldı. Kendini tecrit eden Doğan ise tek başına kalacağı bir ev yapmak icin kolları sıvadı. Gozyaşları icinde “8’e karşı 1 kişiyim” diyen Doğan, Cengiz Semercioğlu’na dert yandı.

Fransız falan dinlemem
Pascal Nouma’nın yarışmadan elenmeyi hak ettiğini savunan Nihat Doğan, adada krallığını da ilan etti: “Gordun abi bana nasıl saldırdığını Pascal’ın. Ama biz Turk’uz, bizde kacmak yok. Dinlemem ben oyle Fransız falan. Hak etmişti bunu. Bak şimdi adada Pascal yok ama ben varım. ‘Adanın kralı Nihat’ diye yaz abi.”

Parfum kokusunu ozledik
Survivor adasına ayak basan Cengiz Semercioğlu’nu sarılıp open kadın yarışmacıların ilk tepkisi “Parfum kokusunu ozledik” oldu. Ebru Destan, “Parfum kokulu erkeğe sarılmayı ozledim” diyerek defalarca Semercioğlu’nun boynuna sarıldı.