acun ılıcalı, zeynep ılıcalı, eşi, boşanıyor, boşandı, boşandımı 2011, boşanacak mı gibi merak ettiğiniz soruların yanıtı bu haberde saklı arkadaşlar.

Zeynep Ilıcalı "Acun beni 20 yaşında ki biriyle aldatıyor" dedi ve ciftlerin arasına ihanetin soğuk ruzgarları girdi. Boşandılar - boşanacaklar derken, ciftin boşanma davası Sorvivor engeline takıldı Melek'ler.
Acun Ilıcalı’nın 7 yıllık eşi Zeynep Ilıcalı’nın “İhanete uğradım, eşim beni 20 yaşında bir universite oğrencisiyle aldatıyor” diyerek actığı boşanma davasının 2. duruşması Survivor engeline takıldı.
İlk duruşma 14 Şubat Sevgililer Gunu’ne denk geldiği icin boşanmak istemeyen ciftin ikinci duruşması gecen cuma gunu Beykoz Adliyesi’nde goruldu. Ancak Zeynep Ilıcalı’nın avukatı Altın Mimir, “Boşanma davasının anlaşmalı olarak sonuclanmasını istediğimiz icin yeni duruşma tarihi aldık. Acun Ilıcalı bir suredir yarışma programının cekimleri icin Dominik adasında bulunduğu icin cift bir araya gelip boşanma şartlarında anlaşma sağlayamadı. Bu nedenle dava ertelendi” dedi. Boşanma davasının yeni duruşma tarihinin 13 Eylul olduğu oğrenildi.
Boşanmaktan vazgecti iddiası
Ote yandan Acun Ilıcalı’nın iki yıldır birlikte olduğu universite oğrencisi Şeyma Subaşı ile gecen gunlerde kesin olarak ayrıldığı ve bu durum uzerine de Zeynep Ilıcalı’nın boşanmaktan vazgectiği iddiası da gundeme geldi. Ilıcalı’nın avukatı ise “Zeynep Ilıcalı’nın davayı geri cekmem icin bir talebi olmadı” diye konuştu. Zeynep Ilıcalı’nın boşanma kararı aldığı gecen kasım ayından bu yana araya giren aile dostları Ali Taran’ın da etkisiyle eşine karşı daha ılımlı davrandığı ve eve gelip iki kızını gormesine izin verdiği biliniyor. (milliyet)