zeynep tunuslu, soyundu, taciz, tacize uğradı, haberleri burada arkadaşlar.

Sorvivor Adası'nın ilk elenen unlusu Zeynep Tunuslu, eğlenmek icin gittiği gece kulubunde dans ederken uzerini soymak istedi, ona izin vermiyenlere ise "şu kel adam beni taciz ediyor, onun icin soyunuyorum" demiş Melek'lerim.

Ben bu habere "bu perhiz bune lahana turşusu" diyorum Zeynep Hanım'a Sorvivor yaramadı heralde

İşte o haber Melek'lerim!

Survivor'daki Unluler ekibinin ilk elenen yarışmacı Zeynep Tunuslu, gittiği gece kulubunde tacize uğradığını one surdu

Survivor’dan ilk elenen yarışmacı Zeynep Tunuslu gittiği gece kulubunde dans ederken bluzunu sıyırmak istedi. Uyarı alan unlu modacının tacizci bir muşteriye tepki icin soyunmak istediği one suruldu.

ALKOLUN ETKİSİ...

Unlu modacı Zeynep Tunuslu gectiğimiz gunlerde Dominic’te Survivor’da yarışan ‘Unluler’den elenen ilk isim olarak Turkiye’ye donmuştu. Cuma gecesi Nişantaşı’nda bulunan ‘Melon 24’ isimli mekana giden Tunuslu, orada aldığı alkolun azizliğine uğradı.

İddialara gore Onur Mete’yi dinlemeye giden Tunuslu, gecenin başında gayet sakinken, alkol almaya başladıkca hareketleri değişti. Once masa masa gezen ve tanıdıklarıyla sohbet etmeye calışan Tunuslu, daha sonra sahnenin onune gecip dans etmeye başladı.

BAZI MUŞTERİLER RAHATSIZ OLDU

Tunuslu bir yandan dans ederken bir yandan da bluzunu cıkarmaya calıştı. Bu goruntuden bazı muşteriler rahatsız oldu. Mekan yetkilisinin uyarısı uzerine dışarı cıkan unlu modacı “Mekandaki bir kel beni saatlerdir taciz ediyor” diyerek ağlamaya başladı.

Guclukle sakinleştirilen Tunuslu’nun mekanda kel bir muşterinin tacizine tepki olarak sahnede o davranışı sergilediği one suruldu. Yaklaşık 45 dakika dışarıda kalan Tunuslu, daha sonra eğlencesine kaldığı yerden devam etti.

VATAN