derya buyukuncu, nihat doğan, kufretmiş, survivor, 2011, ile ilgili bilgiler burada melekler

Sevgili melekler,
Derya Buyukuncu Survivor'da yaşadıklarını anlatmaya devam ediyor.Son yaptığı acıklamalar ise cok iddialı!Nihat Doğan ailesine kufretmiş!

Gazeteci Nazenin Tokuşoğlu'nn sorularına bakın nasıl cevap ermiş;

Nasıl dayandınız, el kol tacizine, hakarete?

Ben sevdiğim insanın gozunun icine bakarım. Onun gozunun icine bir kere bile bakmadım cunku sevmiyorum. Sadece insan olarak saygı duydum yoksa katil olurdum. Surekli kufretti. “Actık, yorgunduk, kırdıysam ozur dilerim” dedi. Ben senden daha cok actım! Niye saldırmadım?

Niye?

Oyle bir isan değilim. Filozof gibi konuşarak olmuyor işte. Ama kimi oyununa geldi. Pascal ağabeyimdir, cok iyi insandır. Pascal’a yaptı tuttu, Asena’ya, Ebru’ya tuttu, bende tutmadı. Tefik’i saldı ustume, kÂr etmedi. Bende 10 peygamber sabrı var. Kendisi gibi halka oynuyorum sandı. Bir yıl daha kalsak da beni cığırından cıkaramazdı, patlama noktam yok.

“Sen yuzucu değil misin neden balık tutamıyorsun” dedi size. İnsan patlamaz ama guler, tiye alır, oyle robot gibi durdunuz. Bu da itici bulundu!

O da “Tenorum” diyor ama operalarda goremedik kendisini. “Hayvanseversin doner yiyorsun” dedi adam! “Vejetaryenim” demedim ki, hayvana zarar veremem, inek kesemem yani.

Kameraların olduğu yerler gerceğin ne kadarıydı?

Gormediğiniz şeyler oldu tabii. İyi ki de gormediniz. Taner hep aynıydı, ilk 5 dakika komik, deli dolu. Mesela bir oyun kaybettik, o gun yeğenim bir yaşına giriyordu. Arkadaşlarla “İyi ki doğdun Arya” dedik. Nihat kızdı. “Yas tutacaksınız” diye bağırdı. Taner’le Tefik cok dalaştı. Nihat’ın kamera yokken ettiği kufurler soylenecek gibi değil. Kadın-erkek ayrımı da yoktu. Benim aileme bile kufretti.