mehmet ali birand, ameliyat oldu, iyi haberler, sağlık durumu, 2011, ile ilgili bilgiler burada melekler

Sevgili melekler,
Gectiğimiz gunlerde kanser teşhisiyle ameliyat olan Mehmet Ali Birand'dan ,sağlık durumuyla ilgili iyi haberler gelmeye devam ediyor!

NTV canlı yayında Ruşen Cakır'ın konuğu olan Birand,'Yazı İşleri' programında , gecen hafta cuma gunu olduğu ameliyatla ilgili bilgi verdi:

"Bir tabu kırdık kafamızı da kırdık aynı şekilde. Ama cok iyiyim cok teşekkurler. Ama şu Hasan Cemal butun karizmamızı bozdu Cengiz'le birlikte onu konuşuyorduk dun. Gitti en onemli adamla (Murat Karayılan roportajı) konuştu ve butun malı goturdu. "

Ruşen Cakır'ın "Hala sana yiyecek mal var ağabey" sozlerine ise "Bir ayağa kalkayım ondan sonra harekata başlayacağım zaten" karşılığını verdi.

Cakır'ın sağlığını sorması uzerine ise şoyle konuştu:

"Sağlığım iyi kendimi iyi hissediyorum ve toparlanacağım. Onumuzdeki birkac hafta icinde tam da toparlanırım. Ondan sonra da gelecek sezon yola devam edeceğim inşallah. İstediğim buydu hicbir zaman da kanserin beni yeneceğine inanmadım kafamı oraya koymadım. Ben kendi işimi yaparım obur tarafı ne olursa olsun diye gittim ve şimdi kazandım ama bakalım sonrası da var tabii. "