iffet, yeni dizi, yeni sezon, oyuncuları, 2011, ile ilgili bilgiler burada melekler

Sevgili melekler,
Yeni sezonda yayınlanması planlanan ''İffet'' dizisinin oyuncu kadrosu belli oldu!
Mujde Arın cam sahnesiyle meşhur olan aynı adlı filminden yola cıkılarak cekilecek, yeni yayın doneminin iddialı dizisi İffetin erkek başrol oyuncusu da belli oldu. Gold Filmin yapımcılığını ustlendiği dizide İffeti Deniz Cakırın oynayacağı 2 ay once belli olmuştu. İffetin ona tecavuz eden sevgilisi rolunu ise kimin canlandıracağı merak konusuydu. Yapımcı Faruk Turgut uzun bir cast calışmasından sonra, aklındaki isim olan Karadağların Gul Alisi İbrahim Celikkolla anlaştı.
Film versiyonunda Faruk Pekerin oynadığı Cemil karakterini dizide ete kemiğe burundurecek olan Celikkol, alkolluyken İffete tecavuz edecek, ardından buyuk bir pişmanlık yaşayacak. Ancak İffet yaşadığı bu olayın ardından ailesi başta olmak uzere butun cevresi tarafından dışlanacak. İffet, hayata kusmek yerine hırslanacak, cok unlu ve zengin olup ona sırtını donen herkesten intikam alacak. Cekimleri onumuzdeki haftalarda başlayacak olan dizi Star TVde ekrana gelecek.
Zuhal Olcay da kadroda
Butun Cocuklarım, Hanımın Ciftliği gibi reyting rekortmeni dizilere imza atan Faruk Teberin yonetmenliğini ustleneceği dizi kadrosuyla dikkat cekiyor. İffetin babasını Hanımın Ciftliğinde Ozgu Namalın gaddar babasını oynayan Mehmet Cevik, İffetin hayatını değiştiren zengin adamı Mahir Gunşiray, Gunşirayın ablasını da Zuhal Olcay canlandıracak. Dizinin 1982de Kadir ve Ferit Turgutun yapımcılığında cekilen filminin senaryosunu Yavuz Turgul kaleme almıştı. Cahit Berkayın ise muziklerine imza attığı filmle ilgili olarak Mujde Ar, Genclik benim cam sahnemle buyudu. Turkiyenin ahlakını ben bozdum diyerek espri yapmıştı.