iffet dizi oyuncuları iffet dizisi oyuncuları dizi oyunculari dizisi dizisinin
iffet, yeni dizi, yeni sezon, oyuncuları, 2011, ile ilgili bilgiler burada melekler

Sevgili melekler,
Yeni sezonda yayınlanması planlanan ''İffet'' dizisinin oyuncu kadrosu belli oldu!

Mujde Ar’ın cam sahnesiyle meşhur olan aynı adlı filminden yola cıkılarak cekilecek, yeni yayın doneminin iddialı dizisi “İffet”in erkek başrol oyuncusu da belli oldu. Gold Film’in yapımcılığını ustlendiği dizide İffet’i Deniz Cakır’ın oynayacağı 2 ay once belli olmuştu. İffet’in ona tecavuz eden sevgilisi rolunu ise kimin canlandıracağı merak konusuydu. Yapımcı Faruk Turgut uzun bir cast calışmasından sonra, aklındaki isim olan “Karadağlar”ın Gul Ali’si İbrahim Celikkol’la anlaştı.

Film versiyonunda Faruk Peker’in oynadığı Cemil karakterini dizide ete kemiğe burundurecek olan Celikkol, alkolluyken İffet’e tecavuz edecek, ardından buyuk bir pişmanlık yaşayacak. Ancak İffet yaşadığı bu olayın ardından ailesi başta olmak uzere butun cevresi tarafından dışlanacak. İffet, hayata kusmek yerine hırslanacak, cok unlu ve zengin olup ona sırtını donen herkesten intikam alacak. Cekimleri onumuzdeki haftalarda başlayacak olan dizi Star TV’de ekrana gelecek.

Zuhal Olcay da kadroda
“Butun Cocuklarım”, “Hanımın Ciftliği” gibi reyting rekortmeni dizilere imza atan Faruk Teber’in yonetmenliğini ustleneceği dizi kadrosuyla dikkat cekiyor. İffet’in babasını “Hanımın Ciftliği”nde Ozgu Namal’ın gaddar babasını oynayan Mehmet Cevik, İffet’in hayatını değiştiren zengin adamı Mahir Gunşiray, Gunşiray’ın ablasını da Zuhal Olcay canlandıracak. Dizinin 1982’de Kadir ve Ferit Turgut’un yapımcılığında cekilen filminin senaryosunu Yavuz Turgul kaleme almıştı. Cahit Berkay’ın ise muziklerine imza attığı filmle ilgili olarak Mujde Ar, “Genclik benim cam sahnemle buyudu. Turkiye’nin ahlakını ben bozdum” diyerek espri yapmıştı.