frame turkiye, ozlem yucel, haberleri, roportajı hakkında merak ettiğiniz bilgiler burada arkadaşlar.

"Frame Turkiye" yarışmasının olay ismi Ozlem Yucel, yarışmadan birinci olmasına rağmen, gururu icin ayrıldı ve bakın roportajında neler konuştu Melek'ler;

Ozlem Yucel, “Frame Turkiye”nin en sıra dışı ismiydi. Yarışmaya Aydın’dan katılan ve bir ay boyunca Antalya’daki cam evde yaşayan 23 yaşındaki genc manken, cesur kıyafetleriyle rakiplerinin tepkisini cekti. Eleştiriler sertleşmeye başlayınca da birinci olmasına rağmen yarışmadan ayrıldı.

BU GORUNTULER COK KONUŞULMUŞTU (FOTO-GALERİ)

“Frame Turkiye” yarışmasına neden katıldınız?

- Hem kendimi tanıtmak hem de para odulunu kazanmak icin katıldım. Kazansaydım, alacağım parayla cok guzel şeyler yapabilirdim.

Ne gibi şeyler?

- Kendime triplex bir ev, bir de araba alıp kendi işime devam etmeyi duşunuyordum.

Siz Aydınlısınız ve Antalya’daki cam evde yarıştınız. Evdeki diğer iki kişinin yakın arkadaş olduğunu oğrenince ne tepki verdiniz?

- Ben “Frame Turkiye”ye tek başıma katıldım ve kalacağım evdeki diğer iki kişinin cok yakın arkadaş olduğunu da yarışmaya başlayana kadar bilmiyordum. Bu benden bir sır gibi saklandı. İlk duyduğum anda ise eve girmek istemedim, cok ağladım.

SEKSİ BİR KADIN OLDUĞUMU GOSTERMEKTEN CEKİNMİYORUM

Neden?

- Cunku her hafta evden birinin gitmesi gerekiyor. Bu ikisinin arkadaş oldukları icin beni dışlayacaklarını ve once beni gondereceklerini duşundum. “Neden arkadaş oldukları bana daha once soylenmedi” diye cok sinirlendim. Ama duşunduğum gibi olmadı. Cok yakın arkadaşlar bile yarışırken farklı bir psikolojiye girip birbirlerine duşman olabiliyormuş. İkisi birbirini yemeye başlayınca ben kaldım.

Antalya evi sizin frikiğiniz ve giyim tarzınızla hep gundemdeydi. O kıyafetleri giyerek neyi amaclıyordunuz? Ne kadar seksi ve curetkÂr olduğunuzu gostermeyi mi, reyting toplamayı mı?

- Kesinlikle oyle bir amacla olmadı o frikik... O frikik olduğunda, saksı oyunumuz vardı. Elimde saksıyla koltukta otururken, eteğimin yukarı doğru kaydığını hissetmedim. 120 dakika boyunca saksıyı havada tuttum, o uyuşuklukla ayağa kalktığımda “Ay Gokhan, cabuk arkamı ort” dedim. Gokhan da direkt havlu sardı belime. Kıyafetlerime de seksi denildi. Ama Turkiye’de boyle giyinen ilk kadın ben değilim, son kadın da ben olmayacağım. Ayrıca seksi bir kadın olduğumu duşunuyorum ve bunu da gostermekten cekinmiyorum.

“KAFASINA COP POŞETİ GECİRSİN ANCAK OYLE İŞE YARAR” DEDİLER

Neler yaşadınız o evde, beklediğiniz gibi miydi her şey?

- Orası farklı duygular yaşattı bana... Bir kere herkes on plana cıkmaya calıştı, bencil davrandı. Herkeste “Bu evi ben izletiyorum” fikri vardı. Sadece dışarıda değil, ev icerisinde de kıyafetlerim eleştirildi. “Şunu giyme, bunu yapma” dediler. Ben kendimi gosteremedim evde. Aslında cok daha eğlenceli ve iyi biri olduğumu duşunuyorum. Yine de izleyiciler beni cok sevdi ve sahiplendi. Diğer evlere “Ucunuz bir Ozlem etmezsiniz” yorumları geliyordu.

Peki sabrınızı taşıran ne oldu da evden ayrılmaya karar verdiniz?

- Diğer evlerde, benim hakkımda olumsuz laflar edildi. Bir kadın yarışmacı cıkıp da benim icin “Kafasına cop poşeti gecirsin, ancak oyle işe yarar” deyince, o insanlarla aynı yarışmada olmak istemediğimi anladım. Cunku onlarla aynı seviyede olmadığımı duşunmeye başladım. Bir ay iceride kaldım, birinci olduğumuz hafta da kendi isteğimle ayrıldım.

İCİMDEKİ GUZELLİĞİ DIŞARIYA VURUYORUM

Diğer yarışmacılar bu sozleri neden soylemiş olabilirler?

- Belki benim gibi olmak, benim gibi giyinmek istiyorlar ama kendilerine yakıştırmıyorlardır. Herkesin cekindiği bir nokta vardır ama ben kimseden cekinmiyorum. İcimdeki neyse, dışımdaki de o. İcimdeki guzelliği dışarıya vurduğumu duşunuyorum. Bana en ağır gelen nokta, insanların onunde yapılan bir haksızlığa, edilen bir soze cevap verememek.

İstanbul evinden Orcun, Antalya evinin birinciliğini sizin verdiğiniz frikiklere bağladı ve tepki gostermek icin soyunup gitar caldı. O konuda ne diyeceksiniz?

- Onların hakkında konuşmak istemiyorum.

SEVGİLİM BAŞKASIYLA NİŞANLI AMA “BENİM OLSUN” DİYE DİRETMİYORUM

Bundan sonra Aydın’da mı yaşayacaksınız?

- Benim orada kalmamın tek nedeni erkek arkadaşım.

İki sene birlikte olduktan sonra erkek arkadaşınızın bir başkasıyla nişanlı olduğunu oğrendiğiniz doğru mu?

- Evet.

Size nasıl soyledi?

- Oyle arada oğrendim...

İki senedir birliktesiniz, peki neden nişanlısından ayrılmıyor?

- Aydın kucuk yer, aileler birbirini tanıyor. Bunlar kolay kararlar değil.

Peki nereye kadar boyle devam edecek ilişkiniz?

- “Benim olsun” diye diretmiyorum. Zor bir insanım. Benim her şeyim oldu ama sonunda bir karar vermek zorunda kalacak.

İNSANAT BAHCESİ

Cam evde yaşarken, sabahları yukarıdan bozuk para, kabuklu yemiş atılarak uyandırılıyordum. Oraya “insanat bahcesi” diyorlardı.

EĞER AYRILMASAYDIM YUZDE 100 KAZANIRDIM

Yarışmadan kendi isteğinizle ayrılmasaydınız, kazanır mıydınız sizce?

- Yuzde 100 kazanırdım. Ama bu kesinlikle seksi giyinişime ve frikiklerime dayanmazdı. İnsanlar bizi severek izlediklerini oylarıyla gosterdi. Hakaretler olmasaydı o evde kalırdım. Ama hicbir şey benim gururumdan, kişiliğimden onemli değil.