azra akın, sevgilisi, ayrılık yaşayan guzelin haberi burada arkadaşlar.

Arza Akın, uzun sure devam eden aşkını sona erdirmiş Melek'ler. Sevgilisinden ayrılan guzelimizin haberini sizlerle paylaşıyoruz.

2002 Dunya Guzeli Azra Akın’ın İtalyan sevgilisiyle iki yıldır devam eden ilişkisi sona erdi.

Tescilli guzel, 2009 yılının yaz aylarında aşk yaşamaya başladığı Francesco Boari ile yollarını ayırdı. Cift, gectiğimiz yıl nisan ayında da ayrılık haberleriyle gundeme gelmiş, ancak kısa sure sonra basının karşısına el ele cıkarak dedikoduları yalanlamıştı. Ote yandan Azra Akın, dun Avon markasının yeni urununu tanıtmak icin objektiflerin karşısına gecti. Oyunculuğu cok ozlediğini ve yeni sezon icin gelen teklifleri değerlendirdiğini soyleyen Akın, “Yok Boyle Dans yarışmasından sonra bir dinlenme donemine girdim. Yeniden enerji toplamak icin boyle aralara ihtiyac var. Bu dinlenme doneminde yeni sezon icin gelen teklifleri değerlendirip, karar vereceğim” dedi. Dizi izlemeyi sevdiğini ve “Muhteşem Yuzyıl”da Hurrem’i canlandıran Meryem Uzerli’yi de cok beğendiğini sozlerine ekleyen Akın, “Tanımadığım halde onu kendime cok yakın hissediyorum. O da benim gibi yurtdışında doğup buyumuş ve oynadığı rolun hakkını veriyor” diye konuştu.