lady gaga turkiye roportajı
lady gaga, turkiyeye geliyor, gelecek, turkiyede, ne zaman gelecek, haberleri, roportajı ve dahası hakkında merak ettiğiniz herşey burada arkadaşlar.

Her yaptığı, giydiği olay olan Lady Gaga, roportajında "Turkiye'ye gelmeyi cok istiyorum" demiş Melek'ler

Dunyanın konuştuğu kadın Lady Gaga, Turkiye basınından ilk roportajını Blue Jean dergisine verdi. Cılgın şarkıcı, Los Angeles’ta yapılan roportajda Turkiye’ye gelmeyi cok istediğini soyledi.

GECTİĞİMİZ ay 24’uncu yılını kutlayan muzik dergisi Blue Jean, her yaptığı olay olan cılgın şarkıcı Lady Gaga ile Los Angeles’ta buluştu. Gaga, roportajda eşcinsel haklarından evlilik hakkındaki duşuncelerine kadar bircok konuda konuştu. İşte o roportajın one cıkan bolumleri...

O TİP BOLGELER ALDATICI OLUYOR

Batı kulturundeki başarını anlamak tabii ki kolay, peki daha geleneksel ve tutucu ulkelerdeki populariteni nasıl acıklıyorsun? Mesela Turkiye’deki Lady Gaga fanatikleri saplantı halinde seni Turkiye’de gormek istiyor. Bu arada gelmeyi duşunur musun Turkiye’ye?

- Tabii ki Turkiye’ye gelmeyi cok isterim. Coğu zaman o tip bolgeler aldatıcı oluyor. Geleneksel bolgelerin beni ve muziğimi kabullenmesinin zor olduğunu duşunebilirsiniz ama aslında tam tersi. Bu tur yerlerdeki seyircilerim daha coşkulu ve daha gurultulu oluyorlar. İlk Amerika turnem sırasında bana ‘Buyuk şehirlerde cok başarılı olacaksın ama daha ufak yerlere gittiğinde nasıl olacak acaba?’ demişlerdi. İşin gerceği, butun kostumlu, yaldızlı super-fanatikler Orta Amerika’dan cıkıyor. Hepsi parcalarımın sozlerini biliyorlar. Şiirlerle ve kendi yaptıkları kocaman kanvaslarla konserlere geliyorlar. Dunyanın dort bir yanında cok yetenekli hayranlarım var ve onların ne sakladıklarını asla bilemezsiniz.

LİSEDE BENİMLE DALGA GECERLERDİ

Belki de onların adına konuşuyorsun, onların soyleyemediklerini soyluyorsun...

- Bircok yonden ben hep oyleydim ve hÂl oyleyim. Lisede hep mazlumdum ve benimle dalga gecerlerdi. Şimdiki hayatıma geciş sırasında yaşadıklarım benim kaderimdi sanırım, cunku bir gun kalabalığa baktım ve kendim gibi bir suru genc gordum. İnsan kendi muziğine ilgi gosteren kişilere bakarak kendisi hakkında cok şey oğreniyor. Ve ben de kendimi onlarda goruyorum. Hayranlarıma hizmet etmek, bir nevi hayatımın amacı oldu. Gercekten hayranlarıma tapıyorum.

YUZUK, KİLİSE, NEDİMELER VE CİCEK İSTİYORUM

Eşcinsel evlilikler hakkında ne duşunuyorsun? Kabul edilmesi senin icin ne kadar onemli?

- Benim icin cok onemli. Bir insanın diğerinden daha az onemli olmasını sağlayan herhangi bir yasa, yanlış bir yasadır. Eşitlik herkes icin olmalı, sadece bir tip insan icin değil.

Evlilik kurumuna inanıyor musun?

- Evet, tatlım. Ben İtalyan’ım. Bir yuzuk, kilise, nedimeler ve cicekler istiyorum. Ben cok gelenekselim. Bir gun evlenmek istiyorum. Ama bu konu evlilikle ilgili değil... Burada oturup evliliğin kutsallığından bahsedebilirim ama şu an politik anlamda evlilikten bahsediyorum. Devletin bir insanın birlikteliğini tanırken diğerininkini tanımaması yanlış bence.

ŞARKI YAZMA 15 DAKİKALIK BİR İSTİFRA

En iyi ne zaman şarkı yazarsın? Sabah, akşam? Bunun icin ozel cevre koşulları gerekiyor mu?

- Şarkı yazma surecim, 15 dakikalık bir istifra gibi. 15 dakika boyunca zihinsel ve sozel bir kusma hali. Fikirler, sesler, sozler...

MUKEMMELLİKTEN NEFRET EDERİM

Sana mukemmeliyetci denilebilir mi?

- Hayır, ben mukemmeliyetci değilim. Aslında mukemmellikten nefret ederim. Bence kusurlar gercekten cok guzeldir.