behzat c., yeni sezon, neler olacak, tuyolar, konusu, 2011, ile ilgili bilgiler burada melekler

Sevgili melekler,
Bildiğiniz gibi ekranların soluk soluğa izlenen dizilerinden Behzat C. sezon finaliyle veda etti.Peki yeni sezonda izleyiciyi neler bekliyor?İşte ipucları;

* Fanatiklerini yaratmayı başarmış bir dizi ‘Behzat C’. Star TV’deki sezon finaliyle, başarıyı ne kadar hak ettiğini bir kez daha gosterdi.

* Herkesi ters koşeye yatıran incelikli finaliyle her soruya cevap verdiler. “En heyecanlı yerinde kaldı” denir ya, nefes nefese finale koşarken milyonlar da nefesini tutup izledi son bolumu.

* Peki bundan sonra izleyiciyi neler bekliyor? Dizinin senaristi Ercan Mehmet Erdem, “İlk sezon Behzat kızının katilinin peşinden koştu. Şimdi Şule’yle ilişkisi uzerinde duracağız” diyor. Diziye kaynaklık eden kitabın yazarı, senarist Emrah Serbes ise, cekimlerine hemen başlanan ‘Behzat C.’ filmine ilişkin ipucları veriyor:

“Yalın ama sert bir film olacak.”

* Dizinin genel yonetmeni Serdar Akar ve başrol oyuncusu Erdal Beşikcioğlu’na gelince: Serdar Akar, filmin diziyle paralellikler taşıyacağını soyluyor; yeni sezondaysa surprizler olacağının mujdesini veriyor.

* Erdal Beşikcioğlu’nun soyledikleriyse az ve oz: “Ben Behzat C.’nin yerinde olsam, boyle bir durumda sanırım kafama sıkardım.”

SEZONU BiRiNCi KAPADI
Dizinin sezon finali, AB Sosyo Ekonomik Statu'de yuzde 19.1 izlenme payı ve yuzde 5.7 reyting ile birinci, Tum Kişiler'de de yuzde 14 izlenme payı ve yuzde 4 reyting alarak ikinci sıraya yerleşti.

Ercan Mehmet Erdem
"BEHZAT C'YLE ŞULE'NİN İLİŞKİSİ UZERİNDE DURACAĞIZ”

* Aldığımız tepkiler seyircinin beklentisini karşıladığımızı gosteriyor.

* Şule karakterini ilk bolumlerden duşunmuştuk, planlı bir final oldu. Birinci sezon Behzat’ın kızının katilini aramasıyla gecti. Yıllar once birlikte olduğu Mine'den bir cocuğunun olduğu ortaya cıktı. Şimdi Şule'yle ilişkisi uzerinde duracağız.

Erdal Beşikcioğlu
“BEHZAT C.’NİN YERİNDE OLSAM KAFAMA SIKARDIM”
* Sezon finalimizi ekip olarak hep beraber izledik ve sonrasında gayet guzel tepkiler aldık.

* Senaryo beni şaşırtmadı, başından beri biliyorduk.Buna gore 38 bolum cektik ve tum kurgu ona gore gelişti.

* Nejat İşler’le karşılıklı oynamak cok keyifli.

* Ben Behzat C.’nin yerinde olsam, boyle bir durum karşısında sanırım kafama sıkardım.

* Film cekimlerine devam ediyoruz. Yoğun ve keyifli gidiyor.

Emrah Serbes
"FİNAL BOLUMU ALKOL TUKETİMİNİ ARTIRMIŞ” * Film cekimleri icin Ankara'dayım, o gun Guvenpark sahnelerini cekimini seyrediyor-dum. Bir koşuşturmaca icinde seyrettik sezon finalini. Olumlu tepkiler geldi. İnsanlar kendilerini Behzat C.'nin yerine koyup uzulmuşler, alkol tuketiminde artış olmuş.

* Ercan'la uzun suredir beraber calışıyoruz. Senaryonun sevk ve idaresinin onda olması beni rahatlatıyor. Ben tavsiyelerde bulunuyorum genel gidişat ve karakterler hakkında, 10 bolumde bir de yazıyorum.

* Filmin hikayesini, benim ‘Son Hafriyat’ romanımı temel alarak oluşturduk. Yeni karakterler var tabii. Sosyopatlar var, guzel kızlar var. Hikayesini yalın bir şekilde anlatan, sert bir film olacak kanaatindeyim.

Serdar Akar
"DİZİ VE FİLM BİRBİRİNİ DESTEKLEYECEK"
* Bizlere ulaşan seyircilerimiz ve yakınlarımızın buyuk coğunluğu cok fazla duygulandıklarını ve ozellikle senaryonun bir seneye yayılan bir şekilde, harika bir kurguyla tasarlanmış olmasından cok etkilendiklerini soyluyorlar. Sezon boyunca cevabı merak edilen tum acmazlara sezon finalinde cevaplar verdik ve coğunluğu tatmin ettiğimizi duşunuyorum. Tum teknik ekip, oyuncularımız ve bizler boylesine guzel tepkilerden dolayı cok mutluyuz ve cok gurur duyuyoruz. Butun ekip arkadaşlarımı ictenlikle kutluyorum ve tum seyircilerimize cok teşekkur ediyoruz.

* Ercument Cozer karakteri diziye devam edecek. Seyircilerimizin bir yandan dizinin karakterlerini ve onların hikayelerini takip ederken, bir yandan da yeni karakterlerin oluşturacakları surprizleri cok seveceklerine inanıyoruz. Bu yeni karakterlerin dizimize koşut bir şekilde devam etmesi icin calışmalar yapıyoruz.

* Mumkun olabildiği kadar gercekci bir cerceveyle oluşturmaya calıştığımız dizimizin yeni sezon bolumlerinde tabii ki gercek yaşamın zaten barındırdığı sırlar ve surprizler de goreceksiniz.

* Film cekimlerimiz de cok iyi gidiyor. Yoğun bir tempoyla azimle calışıyoruz. Bizi en fazla tatmin eden şey aldığımız olumlu tepkiler.

* Hikaye, diziyle paralellikler taşıyacak. Hikayemiz kendi icerisinde dizi ve film arasında celişkiler barındırmayacak. Aksine birbirini destekleyen ve devam ettiren olay orguleri tasarlıyoruz.

* Dizide olmayan ama filmde karşımıza cıkacak karakterlerimiz de olacak ve bu karakterler seyircilerimize surprizler sunacak.