acun ılıcalının eşi, zeynep ılıcalı, hello dergisi, roportajı, haberleri burada arkadaşlar.
Acun Ilıcalı ile boşanma davası hala suren Zeynep Ilıcalı Hello Dergisi icin muhteşem bir roportaj vermiş Melek'lerim. Biz de o roportajdan kesitleri ve haberleri sizlerle paylaşıyoruz

Acun Ilıcalı ile boşanma davası devam eden Zeynep Ilıcalı, Hello! dergisinin sorularını yanıtladı.
Eşi ile şeyla Subaşı’nın adını hic anmayan Ilıcalı, “Ben yalnız bir cocukluk gecirdim. O yuzden Leyla doğduktan uc yıl sonra Yasemin’i dunyaya getirdim. ınsanın hayatında arkadaş, eş, aile cok onemli yer tutuyor. 70’inde tek başına kalmak cok kotu bir duygu. O yuzden ailenin insan hayatında onemli bir yer taşıdığını duşunuyorum. Sahip olduklarım icin şukrediyor ve devamını diliyorum” dedi.

7. YILA OZEL SAYI
Dunyanın en cok satan magazin dergisi Hello!’nun Turkiye edisyonu yedinci yaşında 700 sayfalık ozel sayı hazırladı.
Gectiğimiz hafta Doğan Yayın Holding CEO’su Mehmet Ali Yalcındağ’ın evinde bir araya gelen uc buyuk kulubun başkanlarının en ozel fotoğrafları da bu sayıda yer alıyor. Derginin ilginc ozelliklerinden biri de ağırlığının 2 kilo 700 gram olması.