Survivor bitti bitmesine ama dedikoduları, haberleri bitmek nedir bilmiyor. "Nihat, Ozge ve Ebru ile birlikte oldu, yemek yediler,
sigara ictiler" gibi dedikodular ortalığı karıştırdı. Bu dedikoduya olay isim Zeynep Tunuslu yanıt verdi, işte o haber Melek'ler!
Zeynep Tunuslu bugun basında yer alan Ebru ve de Ozge Ulusoy hakkında soylediği iddia edilen haberleri yalanladı.

Zeynep Tunuslu'nun ,gectiğimiz gunlerde bir mekanda herkesin duyacağı bir ses tonuyla "Nihat Doğan Ebru Destan'la da Ozge Ulusoy'la da birşeyler yaşamış. Nihat anlattı. Ebru Destan ve Ozge Ulusoy adaya gelmeden once sevgilileriyle imam nikahı yapmışlar. Nihat soyledi" şeklinde konuştuğu iddia edildi. Hatta habere gore Tunuslu adada gizli gizli yemek yediğini, copleri karıştırıp pizza parcaları yedikleri ve sigara izmaritlerini bulup sigara ictiklerini iddia ediyordu. Bu haberler uzerine Tunus bir acıklama yaptı:
Nihat Doğan ile Ebru Destan kesinlikle beraber olmadı, bu tur ilişkiler ile ilgili cıkan haberler kesinlikle yalandır. Bugun basında yer alan ve benim, Ebru ve de Ozge Ulusoy hakkında soylediğim iddia edilen haber kesinlikle asılsızdır.Survivor adasında bahsi gecen iddiaların gercek olmadığını butun yarışmacılar gayet iyi bilmektedir. Survivor benim icin hayatımda bir kere yaşayabileceğim bir maceraydı. Bu tecrubeyi yaşadığım icin son derece mutluyum.Bundan sonra işime konsantre olup, işimle gundeme gelmek istiyorum.