erkan petekkaya, ali kaptan gece eğlendikten sonra gazetecilere bakın neler demiş arkadaşlar.

Ekranların en cok izlenen ve en cok popiler dizisi "Oyle Bir Gecer Zaman Ki"nin Ali Kaptan'ı dizi ekibi ile eğnlenmeye gitti ve bakın cıkışta gazetecilere neler dedi Melek'ler

“Oyle Bir Gecer Zaman ki” ekibi onceki akşam Al Jamal’de eğlendi.
İŞTE EĞLENCE GECESİNDEN FOTOĞRAFLAR
Dizinin Ali Kaptan’ı Erkan Petekkaya, gecenin sonunda kapıda bekleyen gazetecilere “Delikanlı gibi on kapıdan cıktım” dedi.
Mekandan eşiyle ayrıldı
Kanal D’nin sevilen dizisi “Oyle Bir Gecer Zaman ki”nin ekibi, başarılarını Al Jamal’de kutladı. Oyuncular ve teknik ekibin bir arada gec saatlere kadar eğlendiği geceyi en son noktalayanlardan biri de dizinin Ali Kaptan’ı Erkan Petekkaya’ydı. Kulupten eşiyle cıkan ve cok keyifli gorunen Petekkaya, otomobiline binmeden once magazinden kacan unlulere gonderme yaptı.
Arka kapıdan cıkabilirdim
Daha once “Dizide oyle bir kotu adamım ki, o psikolojiye girdim. Yuzum daha sete giderken asılıyor, hatta ozel hayatımda bile asık suratlı bir adam oldum” dese de o gece etrafa gulucuk sacan Petekkaya, kendisini goruntuleyen muhabirlere şoyle seslendi: “Ben arka kapıdan da cıkmasını bilirdim ama delikanlı gibi on kapıdan cıktım. Beni değil ekibi cekin.”