Son donemlerde Sibel Can'ın yeni album kapağında ki Photoshop'lu resmi olay oldu ve bu konuda birde Emel Sayın Photoshop yorumu yaptı Melek'ler.
Uzun yıllardır album cıkarmayan Emel Sayın Turk Hava Yolları’nın davetiyle gittiği Malaga’da Ulus Muzik sahibi İskender Ulus ile 3 albumluk anlaşma imzaladı.
Sayın, album yapmanın gecmişe gore oldukca zorlaştığını belirterek, “Cok uzun ara verdim. Artık album yapmak zor. İskender Bey ile film muzikleri, turku ve klasik Turk Sanat Muziği eserlerinden oluşan uc album icin el sıkıştık. Eylulde ilk album piyasaya cıkacak” dedi.
‘Bu kez az photoshop’
Album kapağı fotoğrafları icin yazın guneşli bir gunde Topkapı Sarayı bahcesini kullanacaklarını soyleyen Sayın, “Mumkun olduğunca az photoshop kullanacağız.
En son Ahmet Ozhan’la “Aşk - ı Muhabbet” adlı proje kapsamında birlikte cektirdiğimiz fotoğraflar biraz fazla photoshop’lu olmuş. O da benim yuzumden oldu.
Fotoğrafcının kabahati yok. Ben o gun cok keyifliydim ve fotoğrafcı arkadaşa, ‘Beni cok guzel yap gencleştir. Gencleştirirseniz size cikolata alacağım’ diyerek takıldım. O arkadaş da epey photoshop yapmış. Ama ben yine de cikolata aldım” diye konuştu.