Davut Guloğlu Ece Erken'i Tokatladı mı?
Alkollu yakalanınca ehliyetine el konulan Davut Guloğlu, hırsını Ece Erken'i tokatlayarak cıkardı

REINA'DA BAŞLADI
Daha once de eski eşi Sibel Yıldırım'ı doverek hastanelik eden Davut Guloğlu, kadınlara şiddet uygulamaya devam ediyor. Saklambac'ın haberine gore; unlu şarkıcı bu kez adının aşk dedikodularına karıştığı Ece Erken'i tokatladı. Birlikte Reina'ya giden ikilinin gecesi olaylı bitti.
KARAKOLDA SURDU
Eğlenceli başlayan gecede Ece Erken'le tartışan Davut Guloğlu, sinirlenerek mekanı terk etti. Arnavutkoy'de trafik kontrolune takılan şarkıcı alkollu cıkınca ehliyetine 6 ay sureyle el konuldu. Arabasını kullanmasına izin verilmeyen Guloğlu, Ece Erken'i arayarak yanına gelmesini istedi.
ECE'YE TOKAT ATTI İDDİASI
Ancak Ece gelmeyince polisler şarkıcıyı karakola goturdu. Daha sonra karakola gelmek zorunda kalan Erken, şarkıcıyla birlikte taksiye binerek evlerine dondu. Karakolda başlayan hararetli tartışma takside de devam edince Guloğlu, unlu sunucuya tokat attı. Gece Ece Erken'in Fulya'daki evinde son buldu.
* Trafik kontrolunde 135 promil alkollu cıkınca şaşıran Davut Guloğlu, "O kadar icmemiştim" dedi. Şarkıcının ehliyetine 6 ay el konuldu.
* Guloğlu'nun arkadaşım dediği Ece Erken'i telefon rehberine "Ecem Aşkım" diye kaydettiği ortaya cıktı.
* Olaylı gecenin finalinde son durak Ece Erken'in evi oldu. Erken'in takside surekli ağladığı goruldu.
ECE ERKEN İDDİALARI TWITTER'DA YALANLADI
Ece Erken Toplu aciklama;a rkadaslar tokat yok,eger tokat olsaydi,yayina cikmazdim,yaninda olmazdim Davutun..Siddete sonuna kadar karsiyim.