ozgur cevik roportaj ozgur cevik roportajları
OZGUR CEVİK'İN BİLİNMEYENLERİ!

OZGUR CEVİK GENC KIZLARIN TUM BEĞENİLERİNE RAĞMEN KENDİSİNİ YAKIŞIKLI BULMADIĞINI SOYLEDİ.

'Akademi Turkiye' adlı yetenek yarışmasına katıldıktan sonra 'Yabancı Damat' dizisinde 'Niko' isimli Yunanlı bir genci canlandıran ve dizideki performansıyla dikkat ceken Ozgur Cevik; şu sıralar, hem 'Gece Sesleri' adlı dizide hem de 'Vali' filminde oynuyor.

Son donemde en beğenilen rock albumlerinden biri olan 'Duşunce'yi haziran ayında cıkaran Cevik, 'Albumu 'Yabancı Damat' bittikten sonra yaptım. Eğer yapmasaydım; uğraşacak bir şey bulamayacağım icin cok sıkılacak ve psikolojim bozulacaktı. O yuzden albumum onemli' dedi.

Hayatımda biri yok
Kısa zamanda geniş hayran kitlesine ulaşan ve genc kızların gozdesi olan Cevik, 'Kendinizi yakışıklı buluyor musunuz?' sorusuna ise 'Kendimi kendim gibi goruyorum. Kendime oyle bir anlam yukleyemiyorum. Ben benim. Bana gosterilen ilgi ve alaka, işimi iyi yaptığımı gosterir' yanıtını verdi. Ozel hayatında kimse olmadığını da soyleyen Cevik, 'Bu yoğunlukta zaten ozel hayatım diye bir şey yok. Kendime vakit ayıramıyorum. Hayatımda ozel biri yok' dedi.