rasim ozan kutahyalının eşi rasim ozan kutahyalı eşi kutahyalı ve hayatı biyografi
rasim ozan kutahyalı, eşi rest cekti, tartıştılar, striptiz yarışması tehdidi, 5n 1k programında, ile ilgili bilgiler burada melekler

Sevgili melekler,
Bildiğiniz gibi siyasi yorumcu olan Rasim Ozan Kutahyalı,star tvde Berna Lacin ve gazeteci Funda Kalyoncuoğlu ile Yerden Goğe adlı bir magazin programını sunuyor.

Eşi Nagehan Alcı ile katıldıkları 5N 1K programında Cuneyt Ozdemir'in bu programla ilgili soru sorması uzerine Kutahyalı cifti arasında ufak capta bir gerginlik oluştu.

''Ben onaylamadım,hala da onaylamıyorum.Rasim bir siyasi yorumcu.Magazin programı yapmasına hic gerek yoktu.Twitterda Rasim 'in survivora katılacağını soyleyip fikrimi soruyorlar.'' diyen Nagehan Alcı ile rasim Ozan arasında yaşanan diyalog şoyle;

Rasim Ozan: Bu algı yanlış bir algı aslında. Hayat sadece siyasetten ibaret değil.

Nagehan Alcı: Mesela ben bir striptiz yarışmasına katılacağım Rasim ona da diyecek ki 'ya tabi olabilir sadece siyaset yorumculuğu olmaz' de mi...

Rasim Ozan: Yaa oyle sacmalık olur mu?

Nagehan Alcı: İşte gordun mu...

Bence Nagehan hanım gayet haklı bu konuda.Siyasi yorumculuğun bir ağırlığı var.Rasim Ozan bey artık o programda bir suru absurd muhabbetin ortasında kalacak ve mecburen yorum da yapacak.Tıpkı programın ilk bolumunde Funda Kalyoncuoğlu'nun konuk Acun Ilıcalı'ya survivorda ki kızlardan hangisinin goğuslerinin daha guzel olduğunu sorması gibi!!!!.....