ayşe ozyılmazel roportaj ali taran ayşe arman roportaj
ayşe ozyılmazel, ali taran, aşkı, duğunu, resimleri, roportajı, haberleri hakkında detaylar burada

Şuphesizki bu yılın en bomba haberi Ali Taran ve Ayşe Ozyılmazel aşkı melekler...Bu akşam yıldırım nikahı ile evlenecek cifte bizde mutluluklar diliyoruz...

Yılın bomba aşk haberinde Ayşe Ozyılmazel-Ali Taran cifti bu akşam vuslata eriyor. Yıldırım nikahı oncesinde İzzet Capa’ya konuşan Ozyılmazel, mustakbel eşi icin “İlk goruşte aşk dedikleri bu olmalı... Once beynine aşık oldum” diyor

* Ciftin nikahı, bu akşam Semiramis Pekkan’ın Bodrum’daki evinde kıyılacak.
* Nikah oncesi Nahide’de kına gecesi yapan Ayşe Ozyılmazel, aşkının nasıl geliştiğini dostu İzzet Capa’ya anlattı.
* Capamag dergisinde cıkan Ayşe Ozyılmazel roportajının satır başları şoyle:
* “Ali’yle 25 Mayıs’ta tanıştık. 29 Mayıs’ta Londra’ya gittim. Donuşte birbirimize acıldık. Tam film gibi. Hesaplanmış, planlanmış hicbir şey yok. Hayat buyuk bir surpriz...”
* ”İlk goruşte aşk dedikleri bu olmalı... Once beynine aşık oldum, ayrıca cok iyi bir insan.”
* ”Bu ilişkide hesap, kitap, program yapmadık. Hayatımda ilk defa ‘O ne der, bu ne der?’ diye duşunmeden cumburlop atlıyorum olayın ortasına...”
* ”Annem şoka girdi, cok şaşırdı. Ama biliyordu ki ben evlenirsem ya boyle evlenirim ya da hic evlenmem. Babam neredeyse kucuk dilini yutuyordu. O kadar heyecanlıydı ki kiminle evleneceğimi sormayı bile unuttu...”

"ONCE BEYNiNE AŞIK OLDUM"
Ayşe Ozyılmazel'le kendisinden 27 yaş buyuk unlu reklamcı Ali Taran bugun Semiramis Pekkan'ın Bodrum'daki evinde evleniyor. Taran'la 25 Mayıs'ta tanıştığını ve ilk bakışta aşık olduğunu soyleyen Ayşe Ozyılmazel, Capamag dergisine verdiği roportajda "İlk goruşte aşk dedikleri bu olmalı. Once beynine aşık oldum" diyor

* Aslında Ali'yle arkadaşlığını biliyordum ama final kararını şu anda oğreniyorum. Şu işi başından bir anlat bakalım.İkinci albumum piyasaya cıktığı zaman şarkıcı Ayşe hep geri planda kalıyordu. Anladım ki bu işin PR’ını yapmam lazım. O sırada arkadaşım Murat (Ozalp) ‘Neden Ali Taran’ı aramıyorsun?’ dedi.
* Ali’yi tanımıyor muydun zaten?Yok canım. Bu cok daha once, şubat ayında oluyor soylediğim. Dedim ki Murat’a “Yaaa adamın işi yok benimle uğraşacak!”
* Anlaşılan uğraşmış, nikah masasına oturacağına gore.Acun Medya’yı aradım, telefonunu bile vermediler. Aradan 2-3 ay gecti, olayı unutuyordum ki bir arkadaşım telefon numarasını getirdi.
* Hemen aradın mı?Arar mıyım? Son derece kibar bir mesaj atıp “Musaitseniz konuşabilir miyiz acaba?” diye sordum.
* Doğru soyle, mesajı atarken aklında cinlikler var mıydı?Asla. Aklımda albumden başka bir şey yok ki zaten. En yakından sen biliyorsun.
* Fal baktırdığımız gunlerde miydi?Olumune fal baktırıyorum ama hicbir şey cıkmıyor. Aklımda evlilik yoktu. Şarkılarla kafayı yemişim.
* Bu arada ben de boşuna seni evlendirmeye calışıyorum. Az yemedim başının etini.Oyle İzzet’ciğim ama “Analar tahtını yaparmış, bahtını değil” durumu tam olarak beni anlatıyor galiba. Bir de ben bu işlerden korkuyorum, biliyorsun sen.
* Mesajda tam olarak ne yazdın? Unuttum deme doverim.Unutur muyum? “Ben Ayşe Ozyılmazel. Musait olduğunuzda bana bir randevu verir misiniz?” dedim.
* Ben olsam anında veririm cevabı.Nerdeee... Adamdan ses seda yok. Neyse aradan epey zaman gecti, Supermarket’te BKM’den Necati Abi’yi gordum. Boynuna atladım. Ali Taran da Necati’lerle gelmiş. O kadar soğuk ve ters bir gorunuşu var ki. Bu arada Yasemin (Şefik) “Gitsene yanına” diye cimdikleyip duruyor beni. “Cevap bile vermedi asla gitmem” diye cool takılıyorum. Ama sonra gittim; “Ali Bey, mesaj atmama rağmen siz geri donmediniz” dedim. Ahah... “Ben gormedim oyle bir şey” deyiverdi.
* O gece mi başladı ilişki?Hayır canım ne ilişkisi. Cekti gitti adam. Meğer Ali de zor gunler geciriyormuş o donem. Taa 2-3 ay sonra, 25 Mayıs gunu aradı, “Kusura bakmayın geri donemedim, cok yoğun bir donemimdi” dedi.
* Bakıyorum tarihi de mıh gibi aklına cakmışsın.Caktım valla. Cunku o sabah oyle kotu kalkmıştım ki. Bir yandan her şeyi bırakıp Murat’ın yanına Milano’ya yerleşeyim diyorum, diğer yandan NewYork’a mı gitsem diye duşunuyorum. Bıkmışım bu alemden.
"Gelinliğim beyaz elbise"
* Bizim leylek havalanmadan, yetişti telefon desene!Aynen oyle oldu. Ama bırakmıştım her şeyi, “Ali Bey cok teşekkur ederim ama ben Turkiye’den gitmeyi duşunuyorum” dedim. O da “Yine de zamanın varsa gel” dedi. 25 Mayıs’ta burosuna gittim. Aslında orada tanıştık.

* Bu arada Yasemin’le (Radyocu Yasemin Şefik Ayşe Ozyılmazel'in arkadaşı ve menajeri) gitmen icin az yemedik başının etini...
İyi ki yemişsiniz. Gittiğim zaman konuşmalar, goruşmeler, sohbetler, muhabbetler. Bir hafta sonra zaten birbirimize acıldık. İlk goruşte aşk dedikleri bu olmalı... Once beynine aşık oldum, ayrıca cok iyi bir insan.
* Cocuk duşunuyor musunuz?Valla şimdi hicbir şey duşunemiyorum. Bu ilişkide hesap, kitap, program yapmadık. Hayatımda ilk defa ‘o ne der, bu ne der’ diye duşunmeden cumburlop atlıyorum olayın ortasına. Birileri hep konuşur. Ben mutlu olmayı seciyorum İzo’cum.
* Annen ne dedi peki bu duruma?Annem şoka girdi, cok şaşırdı. Ama biliyordu ki ben evlenirsem ya boyle evlenirim, ya da hic evlenmem.
* Yıldırım hızıyla yol aldın...Oyle cabuk oldu ki. Tanışmamız bir ay, ilişkimiz 20 gun. Eh Ayşe'yle aşk boyle olur işte.
* Duğune ne zaman karar verdiniz?Bir hafta once. Bodrum’da birlikte Belediye’ye gidip işlemleri yaptırdık.
* Gelinlik giymeyeceksin yani...Hayır BCBG’den cok şık beyaz bir elbise aldım, benim gelinliğim o olacak. Bunu tamamlamak icin Vakko’ya gittik, ilk gorduğum duvağa da bayıldım ve hemen uzerine atladım. Heyecandan oluyorum, bu ilk giydiğim gelinlik, duvak.
* Niye heyecanlanıyorsun ki?Ne demek ya neden heyecanlanıyorum? Bir kere ben evlenmeyi hic duşunmuyordum. Bambaşka bir aleme duştum. Ali'yle birbirimize soruyoruz bu ruya olabilir mi diye?
* Duğune kac kişiyi davet ettiniz?40 kişi. Cok yakın arkadaşlarımız sadece.
* Nerede oturacaksınız?Evimiz yok. Bodrum’dayken bakacağız. Balayını da orada yapacağız.

Duğun hediyesi Range Rover
* Kız doğru soyle, yemekle mi tavladın adamı? Sana belki de ondan aşık oldu. İştahlı adam ne de olsa?Yok yaaa. Ne alakası var ama cok guzel yemekler yaptım. Koymadığım yemek kalmadı onune.
* Ali Taran ne giyecek duğunde biliyor musun?Vallahi bilmiyorum. Bir turlu gostermiyor. Ama urkmuyorum desem yalan olur.
* Şahitlerin kim Ayşe?Necati Akpınar ile Hıncal Uluc.
* Peki butun bunlar olurken Neco nasıl karşıladı durumu?Babam kucuk dilini yutuyordu. O kadar heyecanlıydı ki kiminle evleneceğimi sormayı bile unuttu...
* Duğun hediyen ne Ayşe?
Siyah bir Range Rover.

Roportaj: İzzet Capa