Sevgili melekler,
Gectiğimiz gunlerde Kıvanc Tatlıtuğ'un yeni rol alacağı projede kardeşi rolu icim Tolga Karel'i istemediği yonunde iddialar basında yer almıştı.Bu iddialar karşısında Tolga Karel suskunluğunu bozdu, sert bir dille cevap verdi;
''Son haftalarda farklı yayın organlarında hakkımda cıkan ve bu zamana kadar susup, konuşmadığım bir takım haberlerden artık gercekten buyuk rahatsızlık duyduğumu belirtmek isterim. Şimdiye dek sevgili meslektaşım Kıvanc Tatlıtuğ ile ilgili cıkan ve şahsımı zedeleyen haberlere karşı, severek yaptığım oyunculuk kariyerimin yanısıra fotoğrafcılık kariyerime de zarar verdiğini ve sevenlerime karşı beni kucuk duşurduğunu duşunduğum icin bu acıklamayı yapmak zorunda kalıyorum.
Bu bağlamda 5 sene devam edip zirvede biten bir dizinin kadrosunda bulunan ve işimle alakalı hicbir olumsuz eleştiri almayan bir oyuncu olarak bu zamana kadar konuşmamamın sebebi başta ailem gibi gorduğum Ay Yapim'a ve kendime olan saygimdandir. Boyle gereksiz haberlerin icinde adımın gecmesinden dolayı sevenlerimden ozur diliyorum. Bir oyuncunun kadroyu belirlediği herhangi bir projeye bugune kadar hic rast gelmedim. Aksine meslektaşım Kıvanc Tatlıtuğ'un ulkem adına kazandığı başarılar bana gurur ve mutluluk vermektedir.. Bizler aynı jenerasyonda ve aynı yolda yuruyen rakipler değil yol arkadaşlarıyız .
Son olarak şunu ifade etmek isterim ki; yaşamım boyunca inandığım şeylerin ve hayallerimin peşinden koşan bir adam olarak, durust ve vicdanlı oldum. Bundan sonra da kendimden bir parca gibi gorduğum seyircilerime duyduğum saygıdan dolayı gurur duyduğum mesleğime bu inancla devam edeceğim. ''
Saygılarımla Tolga Karel