Melekler im bakın Acun ne demiş..
Ozel hayatlar ozel kalsın
Televizyon dunyasının dÂhi cocuğu Acun Ilıcalı, yakın dostu Ali Taran’ın Ayşe Ozyılmazel ile surpriz evliliği hakkında yorum yapmaktan kacındı

Yapımcı Acun Ilıcalı, Rıdvan Dilmen ve Gokhan Şukur onceki akşam Bebek’te kahve icip sohbet ettiler. Ilıcalı cıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı.
‘Survivor Unluler ve Gonulluler’ yarışmasında Nihat Doğan ve Pascal Nouma kavgası hakkında konuşan unlu televizyoncu, “Ben hesap yaparak yarışmacıları şecmedim. Kavga olması benim tercih ettiğim bir şey değil. Tartışmaya ‘evet’ ama orada tansiyon fazla yukseldi. Biz kendimizden taviz vererek bir yarışmacımızı diskalifiye ettik. Benim icin Pascal Nouma kalsaydı cok daha iyiydi. Ama boyle bir karar vermek zorunda kaldık” dedi.
Son gunlerde yarışmacılar hakkında cıkan haberler icin ise, “Nihat’ın dunyaya kusme olayı falan yok. Ayrıca iddia edildiği gibi aramızda bir kusluk de yok. Gectiğimiz gunlerde goruştum. Bu aralar albumcalışması var. Yoğun bir şekilde calışıyor. Ozge’nin cok iyi dans ettiğini duydum. Dans yarışması icin goruşmelerimiz suruyor. Helin Avşar’ı da istiyoruz. Bir kac isimle de goruşuyorum” diye konuştu
. Yakın dostu Ali Taran’ın Ayşe Ozyılmazel ile evlilği hakkında ise yorum yapmaktan kacınan Ilıcalı, “O konu hakkında konuşmak istemiyorum. Ozel hayatlar ozel kalsın” dedi.