kıvanc tatlıtuğ, kimdir, hayatı, resimleri, roportajı, haberleri hakkında detaylı bilgiler

Genc kızların sevgilisi yakışıklı manken, oyuncu Kıvanc Tatlıtuğ hakkında bilinmeyenleri bu yazımızda bulabilirsiniz melekler
Yakışıklılığı ve yeteneğiyle son donemin en cok beğenilen oyuncularından biri olan Kıvanc Tatlıtuğ Elle dergisine konuştu.
Son yılların en cok beğenilen oyuncularından birisi olan Kıvanc Tatlıtuğ, Mavi Jeans reklamında birlikte kamera karşısına gectiği Brezilyalı model Guisela Rhein ile birlikte Elle dergisinin yeni sayısına konuştu. İşte anlattıkları...
Sizinle calışmış veya tanışmış olan herkes, cok mutevazı olduğunuzu soyluyor... Sağ olsunlar. Teşekkur ediyorum.
Bu herhalde insan olmakla, maddi şeylere onem verip vermemekle alakalı bir şey. Benim icim hayatımda oncelikleri olan şeyler var: İnsanları sevmek, hayatı sevmek, insanlara saygı duymak, anlamaya calışmak, kimseyi kırmamaya ozen gostermek...
Sizi mutlu etmek kolay mı, zor mu?
Cok sevdiğim bir arkadaşımla konuştuğum zaman benden mutlusu yok... Şu anda da, ictiğim cayın tadını alabiliyorsam benden mutlusu yok.
COK SIRADANIM
Bunun farkında olmak, cok onemli... İnsanoğlu bir şeye sahip olur ama o ona asla yetmez. Paran yoktur mesela... Paraya sahip olursun, bu sefer daha fazlasını istersin, bir turlu yetinmezsin. İşte o zaman o insan, icindeki gercek mutluluğu kaybetmeye mahkumdur. Cunku yetinmeyi bilememek mutsuzluğu getirir. Elindekilerle mutlu olabilmek cok onemli.
Galiba insanlar aradaki ekrana rağmen sizde bunları gorup o yuzden sizi cok seviyorlar... Bugune kadar insanların karşısına hic "İşte bu Kıvanc'tır!" diyebileceğim bir karakterle cıkmadım. Karşılarına kendi karakterimle cıksam, insanların ağzı bir karış acık kalır.
Neden?
Cunku dışarıdan gorunenle, o insanın karakterini analiz etmen mumkun değil. Gercek Kıvanc'ı yakın cevrem haric kimse tanımıyor.
Peki, gercek Kıvanc nasıl birisi?
Size veya başkalarına gore buyuk bir yıldız olan Kıvanc Tatlıtuğ, aslında anasının babasının cocuğu. Bununla beraber normal yaşantısında Kıvanc; giymiş olduğu o gomleği cıkarıp calıştığı yerde bırakan, evinde Doberman cinsi kopeğiyle yaşayan, pijamalarını giyip televizyonun karşısına gecen, arşivdeki sinema filmlerini izleyen, mumkun olduğu kadar ailesiyle vakit geciren, sevdiği arkadaşlarla buluşup sohbet etmeyi seven, normal bir saatte uyuyan birisi
Bizim gibi bir insan... Hatta olağanustu sıradan bir insan...
Karşınızdaki insanı kolay cozer misiniz? Oyle bir yeteneğiniz var mı?
Hislerim kuvvetli. Karşımdaki insanı anlayabiliyorum. Galiba bunun yaşla da alakası yok. Bir insanın gozune baktığım zaman, bana gecen elektriği cok iyi analiz edebiliyorum.
Ben, benim icim ve kalbim nasılsa, karşıma cıkan insanların da oyle olması icin dua ederek cıkıyorum evimden. Bugune kadar da hep iyi niyetli, guzel duygular taşıyan insanlarla karşılaştım.