Yalan yazıyorlar! Samimi değiller bu yazarlar!
Ali Taran-Ayşe Ozyılmazel evliliği konusunda, “sadece iki yetişkin insana saygı duymak lazım”, “sorgulamak bize duşmez” diyen koşe yazarları yalan yazıyor, kandırıyor.
Kesinlikle kendi duyguları değil, “cıkar” duyguları bunlar!
Sen normal vatandaş değilsin ki boyle duşunesin.. Senin normal vatandaştan cok daha bilgi birikimin var, tarafları cok iyi tanıyorsun, kanserli eşi var, sende inanılmaz detaylar var..
Ali Taran, boşandığı eşi Selma Taran’la 2010 yılında verdiği roportajda bakın ne demiş;
Ali Taran: Onkoloğumuz Selma'ya, 'Siz en guzel iki hastamdan birisiniz, ama obur guzel olan hastamı kocası, kanser oldu diye terk etti,' dedi.
Selma Taran: Boyle şeyler cok yaşanıyormuş. İlk gorduğumde Ali'ye cok Âşıktım. Şimdi daha cok Âşığım. Benimle kanserin her aşamasını yaşadı. Hastanede, karşımdaki yatakta uyudu, dikişlerime kendi elleriyle pansuman yaptı. Birlikte kuşları besledik pencereden...
* * *
Bunları gormezden mi geleceksiniz ya da araştırmadığınız icin atlayacak mısınız?
“İki yetişkin insan, saygı duymak lazım” derseniz yalan soylersiniz. Samimi olamazsınız, okuyucunuzu kandırırsınız.
Ya da Ayşe’nin cok yakın arkadaşı olmak doğruları, vicdanınızı yazmaktan sizi alıkoymamalı!
Nikaha giden XXXL bayan yazar şimdi Ayşe icin bu benim yazdıklarımı yazabilir mi? Yazamaz?
Tam tersine savunur gibi gorunur, Turkbuku’ndeki evde oturup blush icerlerken de “nasıl yazdım ama, nasıl savundum seni ama” diye kahkaha atarlar!
Ayşe Ozyılmazel benim kızım gibidir, cok severim.
Kendisine de soyledim, yazıyorum da zaten.
“Bekleyemez miydiniz, kacıyor muydu Ali?” dedim..
Ya da git yurtdışında evleniver.. Boyle davul-zurnayla, milletin gozune soka soka evlenmenin ne manası var?
Kaldı ki bir tarafta daha kanser tedavisi goren yeni boşanılmış bir eş var..
Tamam anladık aşk bu, durdurulamaz. Evlenin ama gosterişe gerek var mı?
Bence hic yok!
O kanserli eşin duygularını bu yazarlar niye duşunmezler acaba?
Onkoloğun Selma Taran’a, 'Siz en guzel iki hastamdan birisiniz, ama obur guzel olan hastamı kocası, kanser oldu diye terk etti,' demesini niye gormezden gelirler acaba?
Hani o samimi olmayan, “cıkar yazarları” işte bunları hep atlarlar.
Daha dune kadar magazinin “m”sini bilmeyen bu arkadaşlar, koşe yazarı olunca bir anda entel-dantel oluverdiler!
Aynı gazeteden Survivor’a davet edilen bayan yazarla, davet edilmeyen bayan yazarın yazdıklarına bakarsanız ne demek istediğimi cok daha iyi anlarsınız!
* * *
Aslında, Ali Taran ile Ayşe Ozyılmazel henuz evlenmedikleri icin bu kanser konusuna girmeyecektim ama madem sordunuz soyleyeyim.. Tabii onların en mutlu gunleri bunlar. Bu tatsız konuyla mutluluklarına golge duşurmek iyi bir şey değil ama bazı gercekler de var.
Ali taran-Ayşe Ozyılmazel evliliğini Salı akşamı duyunca ilk duşunduğum konu buydu; “Ali Taran’ın ayrıldığı kanserli eşi”
Cok uzucu bir durum. Kendimi duşundum, asla ama asla yapmayacağım bir şey dedim. Tabii ki omur boyu evlenilmeyecek diye bir şey yok ama daha yeni boşanmış Ali Taran’ın, eşinin henuz kanser tedavisi devam ederken aniden ve neyi yakalayacaksa artık, apar topar evlenmesini, ayrıca sansasyon yaratacak biriyle evlenmesini, hele hele cok genc biriyle evlenmesini doğru bulmuyorum.
Bekleyebilirlerdi. Kacmıyor ya Ayşe.. Ya da Ali..
Sanıyorum ki bu konuyu derin bir adam olan felsefik Ali Taran da duşunmuştur.
Eğer boşandığı kanserli eşiyle konuşup bu evlilik kararını aldıysa mutluluklar dilerim. Ama hic konuşmadan boşanmanın ardından, yıllardır birlikte yaşadığı ve kanser olduğu zaman ayrıldığı eski eşine bu darbeyi vurduysa da hakkımı helal etmem..