murat goğebakan, konseri, almanyada, seyircileri azarladı, sebebi, ile ilgili bilgiler burada melekler

Sevgili melekler,
Turk rock muziğin sevilen seslerinden Murat Goğebakan Almanya'da konser verirken seyircisine bir guzel fırca cekti!

Duisburg´ta dun duzenlenen ve yaklaşık uc bin kişinin katıldığı Turkiye´den Gocun 50. Yılı Şenliği´nde sahne alan unlu sanatcı Murat Goğebakan, ses duzeninde yaşanan sorun nedeniyle gergin anlar yaşadı.Sahneden ses yonetmenine elleme diye seslenen Murat Goğebakan, kendisini izlemeye gelenler arasından şarkı isteğinde bulunanlara, "Bana repertuvar yapma. Ben senin icin soyler miyim. Ben kendim icin soylerim. Ben mutlu olursam, sen de mutlu olursun. Bu zamana kadar birileri mutlu olsun diye mucadele ettim ve bedelini de ağır bir kanserle odedim. Artık ben mutlu olacağım" diye cıkıştı.Yaşadığı rahatsızlığıda izleyenleriyle paylaşan sanatcı, "Apandisim ağrıdığı icin gittiğim doktor bana kansersin ve bir haftalık omrun var dediğinde, kendisine sana taptığımı hatırlamıyorum. Buna ancak Allah karar verir dedim" şeklinde anlattı.

Seslendirdiği şarkılara izleyenlerin yeterince eşlik etmediğine kanaat getiren Murat Goğebakan, "Burda imkansızlıktan imkan yaratmaya calışıyoruz. Size oyle bekleme (durma) hakkını vermiyorum. Ulan sizden yat-kat istemiyoruz. Muziğe tempo tutun yoksa ceker giderim" sozleriyle izleyenlerini şaşırttı.

Sanatcı olunur yukseklere cıkılır da iş oralarda kalabilmektir!Bunu da herkes başaramaz,bir yerde tokezlediği gibi hooop aşağıda bulur kendini.Bunu da millet kolay kolay affetmez ...Gerci diyeceksiniz ki insan hali olabilir,beşer şaşar.Yok melekler,sanat yapıyorsanız,surekli goz onundeyseniz,maalesef bu tip hatalara duşmeye bile hakkınız yok.Eee,şohretin bedeli de bu olsa gerek..

https://www.meleklermekani.com/kim-kimdir/194244-murat-gogebakan-kimdir.html#post716217