Sevgili melekler,
Yılın olay duğunuyle evlenen Ayşe Ozyılmazel ve Ali Taran şu anda balayındalar.
Yazılan ve cizilen pek cok yorumun ardından yeni gelin Ayşe Ozyılmazel Vatan gazetesine ilk kez konuştu;
O geceye dair herşey flu gibi ama cok guzeldi. Ruyada gibiyim hala kendime gelemedim. Herşey o kadar hızlı gelişti ki... O geceye dair inanın hicbir şey hatırlamıyorum. Zaten Aliyle tanıştığımız, oturduğumuz topu topu 1 ay oldu. Annemle babam da tıpkı bizim gibi 20 gunde yıldırım nikahıyla evlenmişler.
'' Gelinliğimi bile Bodrumdan İstanbula gelip 1 gun icerisinde aldım. İlk giydiğim elbiseyi ve ilk taktığım duvağı alıp hemen cıktım. Duğunumde cok heyecanlandım ama bir o kadar da eğlendim. Davetlilerin bir kısmı gittikten sonra havuza zıpladım.''
'' Herkes o kadar cok soru soruyor ki, hicbiriyle ilgilenmiyorum... İlk defa hayatımda birşey yaşıyorum, ve soru sormuyorum. O anı yaşıyorum. Bir tek bugunumuz var, yarınımız yok. Yarın ne olur kimse bilmiyor, ben de bilmiyorum.''
(Evlilik icin acele etti yorumlarına) Onlar ne biliyor? Onları ne ilgilendiriyor? Abarttı diyen herkese sana ne diyorum. Hayata boyle bakmayın, bu kadar buyutmeyin, rahat olun.
(Aralarındaki 27 yaş farkını eleştirenlere ise) Fazla bulanlara da sana ne diyorum. Herşeye sana ne diyorum. Neden bu kadar olay oldu onu da anlamadım.
(Duğun hediyesinin Range Rover olduğunu soylediğine pişman oldun mu sorusuna) Benim boyle bir şeye ihtiyacım da yok. İzzet aradı bana doğru mu diye sordu ben de doğru dedim. Durum bundan ibaret.
Balayı icin Yunan Adalarına gitmiyoruz, burada Bodrumda olacağız. Arkadaşlarımızla beraberiz. Hatta şu an kendi ellerimle onlara birşeyler hazırladım, brunch yapıyoruz. Cok mutluyum.
DUĞUNDEN NOTLAR
Gelin Ayşe Ozyılmazelin en yakın arkadaşlarından işletmeci İzzet Capa, duğun gecesine dair bilinmeyenleri yazdı. Capa, gecce.comdaki koşesinde şu bilgileri paylaştı:
ALİ COK COOLDU: Kapıdaki medya ordusunun arasından gecip iceri girdiğimizde ilk gozumuze carpan Ali Taran oluyor... Sanırsınız duğun davetlisi, o kadar sakin o kadar cool dolanıyor ortalarda. Selamsız sabahsız dalıyorum Ayşenin hazırlandığı odaya. Aynanın karşısına oturmuş fon cektiriyor, bir yandan da makyajını kendi yapıyor.
KIVANCA FIRCA: Kıvanca bakıyorum, bu sabah yatağından Behlul değil, Ezeldeki Sekiz karakteriyle kalkmış. Tam bir bıckın. Ama sigarasını yere atıp ayağı ile sondururken Ali enişteden yiyor fırcayı, Oğlum bursası duğun salonu değil ev. Biz bu evde yaşıyoruz. Kul tablası masada!
UNUTKAN GELİN: Seremoni başlarken Neconun kolunda ilerleyen Ayşe neyi unutmuştu biliyor musunuz? Ben ve benim gibi evde kalmış tum bekarların dort gozle beklediği gelin ciceğini...
PEKKANDAN JEST: Semiramis duğun hediyesi yerine yazı gecirmeleri icin gelin ve damada evinin kapılarını acmış. Daha ne yapsın?
https://www.meleklermekani.com/magazin/194217-ali-ayse-ciftinin-dugununden-detaylar.html