Gectiğimiz gunlerde, size Nurgul Yeşilcay'ın oğlunun bakısı ile yaşadığı kavga hakkında haberler sunmuştuk Melek'ler. İşte o polemiğin son dakika haberleri!
Nurgul Yeşilcay, oğlu Osman Nejat'ın bakıcısıyla kavga ettiği iddiasına yanıt verdi
“Kavga etmedim, guzelce işten cıkardım. Surekli Rusya’ya gitmek icin izin istiyordu, meğer evlilik programına koca bulmaya gidiyormuş.”
Oyuncu Nurgul Yeşilcay’ın 6 yaşındaki oğlu Osman Nejat’a bakıcılık yapan İlahe Cebrailova, evlenmek icin “Esra Erol’da Evlen Benimle” programına katılmıştı.
İddiaya gore Yeşilcay, Azeri bakıcıyla işini ihmal ettiği icin tartıştı. Hurriyet'in haberine gore, unlu oyuncunun uzerine yuruduğu Cebrailova da korkup kactı. İddialara yanıt veren Yeşilcay, bakıcısıyla aralarında bir tartışma yaşanmadığını soyledi: “Bakıcıyla kavga etmedim, onu guzelce işten cıkardım. 10 gun once yollarımızı ayırdık.
Kendisi unlu olmak istiyormuş galiba. Benden surekli Rusya’ya gitmek icin izin istiyordu. Meğer Rusya’ya değil, evlilik programına koca bulmaya gidiyormuş.
Haftada bir gun izni olmasına rağmen uc gunluk izinler alıyordu. Onemli işleri olduğunu soylediği icin, mağdur olmasın diye yolluyorduk. Ama farklı işler yapıyormuş. Ben televizyon izlemiyorum, nereden bileyim bizi kandırıp evlilik programına gittiğini? Bir de cıkıp bizim hakkımızda surekli yalan yanlış şeyler konuşuyor. Daha fazla konuşursa, onu mahkemeye vereceğim.”
"O KADINDAN KURTULDUĞUMA ŞUKREDİYORUM"
Nurgul Yeşilcay’ın oğlunu dovduğu, bu yuzden işten cıkarıldığı one surulen bakıcı İlahe Cebrailova, “Ben onun cocuğunu dovmedim. Kendisi bana surekli kufur ediyordu, oğluna da kufurler ettiriyordu. Delirmiş gibiydi. O kadından kurtulduğuma bin kere şukrediyorum” dedi. Cebrailova, bu acıklamasının hemen ardından, “Biz Nurgul Hanım’la konuştuk, anlaşarak ayrıldık. Nurgul Hanım evlenme programına katıldığımı bilmiyordu ama şimdi oğrendi” diye konuştu.