bodrum hakimi dizisi, yeni dizi, yeni dizi bodrum hakimi, bodrum hakimi filmi yeni dizi oldu arkadaşlar

Turkan Şoray ve Kadir İnanır'ın başrollerini paylaştığı "Bodrum Hakimi" sinema filmi de yeni diziler arasında yer alacak Melek'ler.

Henuz proje aşamasında oaln "Bodrum Hakimi" dizisi hakkında kulağımıza gelen bilgileri sizlerle sıcağı sıcağına paylaşıyoruz Melek'ler.

Bir Yeşilcam filmi daha dizi oluyor

Senaryosu gercek bir hikayeyi yansıtan ve 1976 yılında cekilen 'Bodrum Hakimi', dizi film olarak ekranlara donuyor

Turk sinemasının en onemli yıldızlarından Turkan Şoray'ın unutulmaz bir filmi daha televizyona aktarılıyor. Sanatcının yonetmenlik yaptığı dort filmden biri olan 'Bodrum Hakimi' gelecek sezonun en iddialı yapımlarından biri olmaya aday.

Henuz proje aşamasında olan dizi icin Med Yapım kolları sıvadı ve ilk iş olarak filmin Safa Onal'da olan telif hakkını satın aldı. Dizide de aynı filmdeki gibi Turkiye'nin ilk kadın hÂkimlerinden olan ve 1951'de atandığı Bodrum'da bircok haber ve dedikoduya konu olduktan sonra intihar ederek hayatına son veren hakim Fatma Mefharet Tuzun'un hikÂyesini ele alıyor.

1976 yapımı filmin muziklerini Cahit Berkay yapmış, başrolunde Turkan Şoray ile Kadir İnanır yer almıştı.

Yonetmenliğini Turkan Şoray'ın yaptığı filme esin kaynağı olan Mefharet Hanım 1951'de Kutahya'nın Tavşanlı ilcesinden Bodrum'a tayin edilmiş ve rivayetlere gore 1954'te değişik nedenlerden dolayı intihar etmiştir. Turkan Şoray, filmin diziye donuşturulmesi hakkında şunları soyledi:

'Bodrum Hakimi, benim hem yonettiğim hem de oynadığım bir filmdi. Bunun icin de benim icin ozeldir. Bu guzel filmin şimdi dizi olarak cekilmesi gundemde. Bodrum Hakimi gibi guzel bir filmin dizi olması, filmimizi de yeni izleyicilerle tanıştıracak. Bunun icin de seviniyorum.'