nihat doğanın annesi, fatma doğan, ilk kez konuştu ve bakalım asena hakkında neler konuştu buyrun oğrenelim arkadaşlar

Son donemlerin en cok konuşulan isimlerinden Nihat Doğan'ın annesi Fatma Doğan'dan Asena hakkında şok sozler!!!
Fatma Doğan, Asena hakkında neler konuşmuş, buyrun oğenelim Melek'lerim.
'Asena Nihat uzerinden prim yapıyor'
Son donemlerin en cok konuşulan ismi Nihat Doğan'ın annesi Fatma Doğan, oğlunun adadaki mucadelesiyle gurur duyduğunu ve aşiret tarafından desteklendiğini soyledi
Survivor Unluler Gonulluler yarışmasının başından beri en ilgi ceken ismi şarkıcı Nihat Doğan’ın annesi Fatma Doğan, acunn.com’a konuştu.
Oğlunun adadaki mucadelesiyle gurur duyan anne Doğan, Nihat’ın tartışma yaşadığı Asena’yı sevdiğini ancak oğlunun barışmak icin uzattığı eli geri cevirdiği icin kızdığını dile getirdi
Nihat’ın ailesini ve ulkesini seven cok duygusal biri olduğunu ve ilk kez bu kadar ayrı kaldıklarını dile getiren anne Fatma Doğan şoyle konuştu: “Ben ‘Gitme’ dedim; ama o, ‘Bir kere soz verdim, gideceğim’ dedi.
O zaman ‘Hayırlısı olsun’ dedim.” Nihat Doğan’ın yemek yemeyi sevmediğini soyleyen anne Doğan, oğlunun nazik olduğunu ve her şeyi yemediğini belirtti.
Aşiretin Nihat’ı desteklediğini belirten Fatma Doğan, “Aşiret duyunca ‘İstiyorsa gitsin. Biz ona bir şey diyemeyiz’ dedi. Kardeşleri de istemedi ama ağabeylerinin kararına saygı duydular” dedi.
NİHAT UZERİNDEN PRİM YAPIYOR
Asena’nın oğluyla barışmayacağını duşunduğunu belirten anne Doğan, Asena’nın Nihat uzerinden primyaptığını soyledi. Oğlunun vatanını cok ozlediğini ifade eden Fatma Doğan, “O orada hindistancevizi yedikce ben burada ağlıyorum” dedi. Oğlunun medya sektorunden bir kızla birlikte olmasını istemeyen anne Doğan, cok hırslı olan oğlunun birinci olmadığı takdirde cok uzuleceğini ifade etti.