Uzun yıllardır orkestrasında birlikte calıştığı, Umit Adakale'nin roman mahallesinde ki oğlunun sunnet duğunune katılmış Melek'lerim.
İşte o haber!
KIRKLARELİLİ perkusyon ustası 52 yaşındaki Burhan Ocal, 12 yıldır orkestrasında beraber calıştı ritimcisi 34 yaşındaki Umit Adakale’nin Roman Mahallesi’nde 10 yaşındaki oğlu Enez icin duzenlediği, sokaktaki sunnet eğlencesine katıldı.
Romanların yaşadığı Kırklareli’ne bağlı Yayla Mahallesi Kiremithane sokakta Enez Adakale icin duzenlenen sunnet eğlencesine Burhan Ocal da katıldı. Sokak arasındaki eğlencede, davetliler Roman havalarıyla dans etti. Burhan Ocal, hediye olarak da Enez’e bir miktar para ile eğitim masraflarını karşılama sozu verdi.
Cok sayıda randevusunu bu eğlenceye katılmak icin iptal ettiğini belirten Ocal, "Aslında bircok randevum vardı iptal ettim. Bir ay once Umit’e sozum vardı. İki elim kanda olsa da geleceğim dedim ve geldim. Nasıl gelmem Umit benim manevi oğlum sayılır. 12 yıldır beraberiz. Butun dunyayı gezdik. Ben doğma buyume Kırklareli’yim. Ben davul zurna ile doğdum, buyudum, sunnet oldum, evlendim, boşandım ve davul zurna ile tekrar evleneceğim."dedi.